Lazzaro, Bocho i Lesha otvaraju Urban Bug Stage na Exitu!

Datum objave:05.07.2016

Pročitano:4828 puta

Datum održavanja: 07.07.2016

By:Marija Joksimović

Lokacija: Petrovaradinska Tvrđava, Novi Sad

Za prve bitove sa Urban Bug Stagea biće zaduženi Lazzaro, Bocho i Lesha. Oni će svojim b2b2b setom u četvrtak 7. jula od 20:00 časova i zvanično startovati trostruku magiju na našoj bini. Koliko će ovaj set biti poseban govori pre svega razlika u njihovom iskustvu i muzičkim stilovima - ali upravo ta napredvidovst je ono zbog čega jedva čekamo da čujemo i vidimo kako će sve to zvučati na Petrovaradinskoj tvrđavi. Evo šta oni imaju da kažu pred svoj nastup.

 

Lazzaro

Lazzaro

 

Koliki je izazov raditi b2b2b set i zašto je poseban osećaj raditi takav set baš sa ovom ekipom?

Lazzaro: Pošto nikada nisam imao prilike da radim b2b2b verujem da je veliki izazov raditi takav set. Raditi sa ovom ekipom je velika prvilegija jer se razmenjuju različita iskustva i stilovi.
Bocho: Ne radim često b2b2b setove, ali do sada kad god sam ih radio ispostavilo se kao dobitna kombinacija. Znam da će i ovaj put biti tako. Izazov je veliki, di-džejevi se moraju dobro poznavati i u svakom trenutku znati da se nadovežu jedan na drugog, da spajaju nespojivo i uživaju u iznenađenjima.
Lesha: Izazov je kada po prvi put radiš sa ljudima različith muzičkih stilova, nadam se da ćemo se nekako uklopiti.

 

 Lesha

Lesha 


Koji je najbolji trenutak koji pamtite na Urban Bug Stageu? Ili ako prvi put nastupate kakve su vam prve impresije?

Lesha: Bilo ih je dosta, ali su uvek vezani za prijatelje, dobru muziku i garantovano dobar provod u prijatnom ambijentu među drvećem.
Lazzaro: Znajući iskustva drugih kolega di-džejeva koji su nastupali na Urban Bug Stageu, Urban Bug predstavlja jednu posebnu vrstu kulture i atmosfere koja kompletno objedinjuje kako muzičku scenu tako i sam Exit festival. I zbog toga mi je čast i privilegija biti deo svega toga.
Bocho: Do sada sam bio samo posjetilac i osjećam se privilegovano i počastvovano što sam samo nakon dve godine bavljenja ovim poslom dobio poziv da nastupam na najvećoj maloj bini na Exit festivalu, dodatno što ću biti u timu koji će je otvoriti ove godine.

 

Bocho

Bocho

Kakav set spremate za ovogodišnji Exit, šta publika može da očekuje?

Bocho: Set neću pripremati, viđeću gdje će nas publika i sami set odvesti i puštaću u skaldu sa tim. Publika neka očekuje trostruku magiju i kvalitetno zagrijavanje za sve ono što ih čeka nakon našeg nastupa. Vidimo se na tvrđavi!
Lesha: Kao i uvek - očekujte neočekivano. Ne volim da spremam setove, ali će muzika biti u mom fazonu - melodični underground.
Lazzaro: S obzriom da se radi o b2b2b, set ću prilagoditi sa svojim kolegama sa kojima nastupam. Publika može zasigurno da očekuje dobar vajb i energiju.

 

Urban Bug Stage ove godine donosi #triplemagic na Exit u okviru koga će kroz triple back setove nastupiti 117 di-džejeva.

 

Prati nas na Facebook stranici Urban Bug Stage.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :