Barutana klub Beograd

Late Night Social Club / Mart 2018.

Datum objave:28.02.2018

Pročitano:2285 puta

Datum održavanja: 01.03.2018 - 30.03.2018

Lokacija: Beograd

U martu Social Club nastavlja sa kvalitetnim zvukom na koji ste već navikli.

 

Prvog petka u mesecu pored Marka Nastića, gostuje mladi, perspektivni producent Runy koji stoji iza sada već dobro poznatog projekta CMOK. Ovo će ujedno biti i showcase gde će nam promovisati prvo vinyl izdanje na kome su se našli i Nastić i Runy.

 

U drugoj nedelji pored rezidenta Nemanje Vanovića po drugi put dolazi Milan Živanov, jedan od članova Public ∏ ekipe iz Novog Sada.

 

 

Brosh showcase i Petar Cvetković 16. marta dovode Mustru, novog "igrača" na sceni iz Hrvatske na koga definitivno treba da obratite pažnju i koji je već uspeo da postane prepoznatljiv kao jedan od nekolicine koji donosi novi zvuk.

 

Vidinovski, gost iz Skoplja, koji je na sceni već 15 godina i koji ima preko 30 izdanja na razlicitim dobro poznatim label-ovima dolazi 23. marta i deliće pult sa rezidentom Vladimirom Dragašem.

 

I za kraj marta, Layzie koji je posle premijere u Social Club-u vrlo brzo dobio priliku da se ponovo nađe iza gramofona, zajedno sa Spirkom, jednim od pionira niške elektronske scene. Dođite da se zagrejemo u klubu Gadost, svakog petka od 02h!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :