Late Night Social Club / Maj 2018.

Datum objave:03.05.2018

Pročitano:1589 puta

Datum održavanja: 04.05.2018

Lokacija: Beograd

Ulazimo u poslednji mesec Social Club večeri u klubu Gadost. Prvi petak u maju rezidenti Kristijan Šajković i Marko Nastić ugostiće novosadskog umetnika Sloxxx u live izvođenju svoje hermetične, minimalne i dubby muzike kao i već dobro poznatog gosta Milovana Stojanovića.

 

Sledi brosh veče i Petar Cvetković koji nam premijerno dovode u Social Club Marka Vukovića, di džeja poznatog po svom dinamičnom miksovanju koji nikada ne ostavlja publiku ravnodušnom.

 

 

U petak 18. maja, uzbuđenje raste pred veliku žurku i proslavu 20 godina karijere Marka Nastića, Social Club pravi zagrevanje i uvod u ono što vas očekuje 19. maja na Retrospektaklu. Za pultom će se naći rezidenti Vladimir Dragaš i Nemanja Vanović, zatim Djunior (Ljubljana, Slovenija) kao i specijalni gost iznenađenja.


Preko 30 uspešnih večeri okarakterisanih prepoznatljivim muzičkim žanrom nastavlja se u letnjoj sezoni na istoj adresi, ali u novom prostoru, gde ćete moći da uživate u spektakularnoj bašti Techno Bara Radost i novom stejdžu.

 

Poslednji petak u maju u okviru Easy Tiger serijala dolazi gost iz Rumunije Ada Kaleh. Za ovu specijalnu priliku i otvaranje letnjeg Social Club-a, od 21h moći ćete da čujete ekskluzivni disco set Peppe-a, a za kormilom će u nastavku tokom cele večeri biti Ada Kaleh i Marko Nastić. Nesumnjivo nas očekuje vreo i uzbudljiv mesec maj u Social Club-u.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :