LAST CHANCE TO DANCE FESTIVAL @ GUN CLUB - Sreda, 28. decembar

Datum objave:26.12.2011

Pročitano:2600 puta

By:Jovana Coka Stanković

Sreda, 28. decembar
LAST CHANCE TO DANCE FESTIVAL @ GUN CLUB
Ulaznice: 300 dinara
 
Last Chance to Dance festival doživeće svoje 12. Izdanje u sredu 28. decembra u Gun Clubu. Bogat prednovogodišnji program uveličaće nastupi bendova.

1. TIBIA
Veliki prijatelji LCTD festivala, koji svojim nastupima svaki put oduševe prisutne! Ovoga puta će biti u malo izmenjenoj postavi, ali i dalje su jedan od najkvalitetnijih bendova na domaćoj sceni.

2. ČIKINE BOMBONE
Psychobilly heroji Balkana! Po drugi put na LCTD!!! Dođite i uverite se sami u činjenicu da kada oni sviraju, nema stajanja! Čikine Bombone su čist R’n’R koji vam ne da mira! Gun Club će se, kao i obično kada Čikine bombone nastupaju, pretvoriti u plesni podijum.

3. REFLECTIONS OF INTERNAL RAIN
Novi Sad je pored Beograda jedan od najbitnijih gradova za razvoj domaće scene. Reflections of Internal Rain predstavljaju novosadsku scenu u najboljem mogućem svetlu! Posle više evropskih turneja i sa novim izdanjem, ROIR ponovo na LCTD festivalu!

4. CONVICTION
Drugi bend iz Novog Sada koji će po prvi put nastupati na LCTD festival je Conviction - zasluženo, jer momci sa bine emituju neverovatnu energiju! Dođite da se uverite zašto ovaj bend nosi titulu jednog od najboljih bendova iz Srbije.

5. PRILIČNO PRAZNI
Prilično prazni - bend koji je pre nekoliko nedelja nastupao sa The Business u Gun Clubu i opasno zagrejao atmosferu! Jedan od najkvalitetnijih i svakako najaktivnijih Oi! Bendova kod nas.

6. THE BRIDGE
The Bridge je novi bend iz Beograda koji je sastavljen od članova bendova Hitman, Deadrise, Jain. Bendu će ovo biti prvi nastup i prva prilika da pokažu šta imaju da kažu.
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :