Devet 2020

Lana Del Rej – neostvareni san Martina Gariksa

Datum objave:12.06.2015

Pročitano:4202 puta

Jedan od najtraženijih mladih di džejeva današnjice nedavno je prestavio pesmu koja je proizvod njegove saradnje s Edom Šeranom, ali ne planira da se zaustavi dok ne ostvari svoju najveću želju – da se upusti u produkcijsku avanturu sa Lanom Del Rej.

 

Lana Del Rej – neostvareni san Martina Gariksa | EXIT Avantura 2015


Martin Gariks (19) koji će prodrmati ove godine publiku na Exitovoj Dance areni, priznao je da mu je trenutno jedna od najvećih želja da sarađuje sa harizmatičnom Lanom.

 

- Iskreno se nadam da će se to uskoro desiti, ali nekako mislim da smo ipak daleko od toga jer nisam siguran da nju uopšte interesuje bilo šta što ima veze sa elektronikom. Njen glas je neverovatan, i zapravo ona je jedini pevač sa kojim bih voleo da radim – rekao je tvorac hita “Animals”.

 

Lana Del Rej – neostvareni san Martina Gariksa | EXIT Avantura 2015

 

Doduše, pohvalio je i saradnju sa popularnim Šeranom.

 

- Upoznali smo se u Los Anđelesu, malo izlazili, a potom smo se sreli i u Amsterdamu. Posle toga sam mu jednostavno poslao segment nove pesme, on meni vratio otpevanu deonicu i pre nego što sam i shvatio našli smo se u studiju. Bilo je super raditi sa njim jer dolazi iz, za mene, potpuno drugačijeg žanra.

 

 

Zanimljivo je da smo uspeli da nekako nađemo sredinu na kojoj ćemo izraditi pesmu za koju ljudi neće reći samo: “Ovo je pesma Eda Šerana” ili: “Ovo je pesma Martina Gariksa”. Tačno se vidi da je to produkt naše saradnje – kaže mladi di džej.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :