LAMPSHADE MEDIA postaje deo svetske muzičke porodice!

Datum objave:05.11.2015

Pročitano:7730 puta

Sa velikim zadovoljstvom saopštavamo da je Lampshade Media potpisala ekskluzivan ugovor o saradnji sa jednom od vodećih muzičkih kompanija za nezavisna izdanja na svetu - PIAS.

 

LAMPSHADE MEDIA postaje deo svetske muzičke porodice! | PIAS

 

[PIAS] se za više od 30 godina postojanja, pozicionirao kao jedna od najrazgranitijih kuća koja podržava najbolju nezavisnu muziku širom sveta. U svom okrilju imaju 16 kancelarija širom sveta.

 

Pored toga što tragaju i ulažu u sopstvenu listu izvođača, deluju i kao partneri sa velikim brojem nezavisnih izdavačkih kuća kako bi se postarali da njihova muzika bude svuda primećena.

 

“PIAS pored što objavljuje umetnike kao što su Agnes Obel, Roisin Murphy, Dead Can Dance, PIXIES, Editors, itd, kroz sopstvenu etiketu Play It Again Sam, takođe sarađuje sa brojnim svetskim vodećim nezaviznim izdavačima. Na taj način u Srbiju ćemo dovesti izdanja kuća kao što su Mute, Infectious, Bella Union, Heavenly, Ipecac, Real World i BMG, koja do sada nisu mogla da se nađu na vašoj teritoriji” – rekao je Tony Duckworth, generalni manadžer PIAS za Poljsku i Istočnu Evropu.
“Srećni smo što možemo da najavimo saradnju sa [PIAS], jednom od najuzbudljivijih izdavača i distributera u svetu nezavisne muzike. Ova saradnja će bez sumnje pomoći muzičkoj industriji Srbije I najvažnije, doneti muziku njenim fanovima, zbog čega su obe kompanije veoma uzbuđene” – izjavio je Nikola Jovanović, CEO Lampshade Media.
Novi albumi New Order, Roisin Murphy, Editors i Faith No More od sada su dostupni u svim CD prodavnicama u Srbiji!
Lampshade Media su 2014. godine osnovali muzički profesionalci iz Beograda sa ciljem da eminentnim kao i mladim bendovima iz Srbije i regiona, pruže mogućnost što kvalitetnijeg predstavljanja na nivou svetskih standarda. Od svog prvog izdanja, benda Svi na pod, do sada, pod njihovim “krovom” nalazi se 147 izdanja, različitih muzičkih žanrova!

 

LAMPSHADE MEDIA logo

 

Hladno pivo, S.A.R.S., Sevdah Baby, Ničim Izazvan, Marčelo, Artan Lili, Vrelo, Aleksandra Kovač, Who See, Sajsi MC, Damir Imamović, Lollobrigida kao i Zvonko Bogdan i New Order, samo su neki od umetnika koji čine bogatu Lampshade Media porodicu koja svakodnevno sve više raste!

 

www.lampshademedia.rs |  www.facebook.com/LampshadeMedia


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :