Barutana klub Beograd

Lale, Shoxy i Dušan Lazović za kormilom micro.DOT žurke

Datum objave:24.11.2016

Pročitano:4459 puta

Datum održavanja: 26.11.2016

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

Četvrta u nizu micro.DOT žurki biće održana u subotu 26.11. u klubu DOT, a za pultom će se nađi Lale / Happy People, Shoxy i Dušan Lazović / DBDZ.

 

 

micro.DOT

 

micro.DOT je nova muzička platforma i zajednica umetinka istomišljenika koja želi da beogradskom klabingu pruži novu dimenziju. Nastao je kao odgovor potreba producenata, domaćih DJ-eva i sve veće grupe klabera koja potpada pod uticaj ovog minimalnog zvuka.

 

Projekat su osnovali Shoxy, međunarodno priznati srpski DJ i trenutno najproduktivniji srpski producent – Petar Cvetković. Zajedno sa mladim i perspektivnim DBDZ kolektivom i bliskom grupom najtalentovanijih domaćih DJ-eva uz pažljivo odabrane goste iz inostranstva, cela ekipa postaviće muzički temelj već svetski ustoličenom undergorund minimal – deep – tech – micro house zvuku na domaćoj sceni.


Stapanjem svetova i preplitanjem iskustava jednih i drugih, mlađi klaberi i stariji rejveri udruženim snagama streme da stvore dom za prave undergorund klabere. Ove sezone očekujte dublje nijanse house i tehno muzike, inspirativnih i inovativnih izvođača. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :