Lala Berlin u Konceptu 45: Boemska avangarda u svakodnevnom životu

Datum objave:10.05.2017

Pročitano:4156 puta

By:Barbara Garčević

Lokacija: Koncept 45

Kada jednom brendu vetar u leđa da ikona modnog novinarstva poput Suzy Menkes, i to jednostavnim komentarom da joj se veoma dopadaju komadi, onda je budućnost tog brenda manje-više osigurana. Lala Berlin privukao je pažnju gđe Menkes, 2010. godine, a svoju prvu značajnu i primećenu kolekciju predstavio je revijom za proleće/leto 2007.

 

Lala Berlin

 

Kultni status brend lala Berlin svakako je zadobio zahvaljujući nepresušnoj želji da eksperimentiše sa inovativnim aksesoarom, živopisnim teksturama i upadljivim printovima. Uvek imajući na umu nosivost, lala Berlin neprestano istražuje i otkriva nove načine da istakne lepotu ženstvenosti, a upravo to je i razlog zašto su se među fanovima ovog brenda našle mnoge internacionalne zvezde kao što su Claudia Schiffer, Cameron Diaz, Heidi Klum, Natalie Portman, Jessica Alba i mnogi drugi.

 

Lala Berlin

 

Promišljenom upotrebom prirodnih vlakna i inovativnom kombinacijom materijala, lala Berlin na autentičan način otelovljuje duh i estetiku nemačke prestonice. Kreativna direktorka, Leyla Piedayesh, iz sezone u sezonu uspeva da reflektuje evropski metropolitski chic svojim nekonvencionalnim i istovremeno elegantnim ženstvenim kolekcijama.

lala Berlin je još jedan od neodoljivih kutaka multibrend prodavnice Koncept 45, u Kralja Petra 45 u Beogradu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :