Lakker & Arad prvi put u Srbiji

Datum objave:11.09.2018

Pročitano:1562 puta

Datum održavanja: 15.09.2018

Irski duo donosi audio/video nastup povodom objavljivanja novog albuma

Subota 15. septembar, Drugstore


Prošle godine klub Drugstore je ugostio Eomaca koji ove subote dolazi sa svojim drugim projektom, irskim duom Lakker, u kom nastupa sa Aradom. Pored Lakker-a koji povodom objavljivanja novog albuma spremaju poseban audio-vizuelni događaj, nastupiće i Arad i predstaviti nam svoj jedinstveni underground pop lajv.

 Poreklom iz Irske ali sa sedištem u Berlinu, ovaj duo je počeo da doprinosi tehno žanru pre oko deset godina. Putem nekoliko izdanja na čuvenim lejblovima R&S Recordings, Killekill i Blueprint, njihovi savremeni ritmovi presvučeni roboanđeoskim horovima dolaze do publike.

Lakker - Mathfall

Arad je solo projekat Dara Smith-a iz Lakker-a. Nakon tehno izdanja na Electric Deluxe lejblu okrenuo se neispitanim teritorijama o kojim govori na „The Glimpse" EP-ju koji je izdao za lejbl Bedouin. Ove subote slušamo njegov vokalima obogaćeni ekseprimentalni tehno lajv nastup.

Arad – The Glimpse

Hedlajnerima se pridružuje i zanimljiva ekipa lokalnih performera koje predvode Drugstore rezident Kӣr i domaćin događaja SAUD, zatim fantastični Divlje Palme i Bucalo.

Karte za ovaj događaj možete da kupite na ulazu u klub po ceni od 400 RSD pre ponoći i 600 RSD nakon ponoći.

Drugstore se priprema za otaranje sedme sezone. Karte su već u pretprodaji i možete ih kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, kao i onlajn.

 

Lineup:

Lakker live A/V (R & S, Stroboscopic Artefacts, Blueprint)

Arad live (Bedouin Records, Electric Deluxe)

Kӣr live

SAUD

Divlje Palme

Bucalo

 

FACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :