LAKE FEST: TBF, Sivilo, Kerber i YU grupa potvrdili nastup Krupačkom jezeru!

Datum objave:08.06.2016

Pročitano:3432 puta

Datum održavanja: 11.08.2016 - 14.08.2016

By:Marko Ristić

Lokacija: Nikšić

Pored najavljenih Manu Chao La Ventura, Ramba Amadeusa i Bajage i instruktora, učešće na LAKE FESTu su potvrdili I bendovi Kerber, YU grupa, TBF i Sivilo!

 

Lake Fest 2016


Niški sastav Kerber ostavio je neizbrisiv trag na jugoslovenskoj rock sceni već prvi albumom “Nebo je malo za sve” koji je snimljen 1982. godine. Tokom karijere imali su nastupe širom Balkana, dok je nastup na Lake Festu zakzan za 12. avgust.
“Crni leptir”, “Čudna Šuma”, “Mornar”, “Pustinja”, “Kome se raduješ” samo su neki od hitova koje je YU GRUPA ostavila publici u amanet. Ove godine oni slave punih 45 godina rada, a svoj rođendan proslaviće i na Lake Festu u subotu 13. avgusta.

 


Koncertna atrakcija savremene hrvatske muzičke scene hip hop ekipa TBF stiže na šesti LAKE FEST. Organizatori su ovim pokazali da ostaju dosledni ranijim izdanjima i da će i ljubitelji hip hop zvuka uživati u nastupima omiljenih bendova.
Podgorički reper Balša Krkeljić poznatiji kao Sivilo objavio je debi album “Tamna strana sreće” koji se može besplatno preuzeti sa njegove Facebook stranice. On će svoj nastup na glavnoj bini festivala imati u četvrtak 11. avgusta kada ćemo moći da čujemo i hitove kao što su “M.A.L.A.”, “Vremeplov” i “Sam protiv svih“.


Šesto izdanje LAKE FESTa će trajati četiri dana i održaće se od 11. do 14. avgusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :