Lady Jelena i Bend u Soul Society-Stari Bitef

Datum objave:22.10.2018

Pročitano:2443 puta

Datum održavanja: 26.10.2018

Lokacija: Beograd

Petak 26. Oktobar u Soulu, u Starom Bitefu, je rezervisan za zvezdu swing jazz popa, kantautorku Lady Jelenu sa njenim Bendom. Jelena je svojim hitovima vrtoglavom brzinom privukla stotine hiljada slušalaca i pratilaca na youtube, pa su njene "Nikola" i "Watermellon love" postale deo svakodnevice mnogim ljubiteljima zvuka i kinky tekstova.

Odrastanje u Belgiji i vreme provedeno na studijama u Londonu, su spojil njen Balkanski duh sa zapadnom kulturom koja je podsticala na slobodu izrazavanja. 


 

 

U saradnji sa članovima benda koji čine Aleksandar Dragutinović (bas), Andrej Martinovic (klavijature), i Petar Zorkic (perkusije), Jelena nastavlja da širi repertoar njenim duhovitim pesmama.

Jelenin repertoar je sastavljen od njenih autorskih pesama, kuriozitetnih obrada, a mogu se prepoznati i neki jazz standardi. Takodje se mogu čuti pesme iz starih crtanih filomova koje su je inspirisale da se bavi muzikom. 

 Jelena Petosevic a.k.a. Lady Jelena se sasvim slucajno nasla u svetu muzike i ostala tu jer je shvatila da rečima, glasom, i muzikom, moze da nasmeje, rastuži, uzbudi, i naljuti. Tako da očekujte sjajnu muziku, uz obilje emocije i umetnički performans! 

Rezervacije mesta na 063/377420
Ulaz: 400 dinara, karte se kupuju na veče koncerta

 

Vrata se otvaraju od 22h

Poslušajte jedan od najslušanijih Jeleninih singlova “Watermelon love”:

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :