Barutana klub Beograd

Kyle Walker je skejter godine!

Datum objave:20.12.2016

Pročitano:4575 puta

By:Andrej Pečnik

Dvadesetdvogodišnji novajlija iz Oklahoma Sitija i Monster Energy vozač, Kyle Walker osvojio je najprstižniju skateboarding nagradu koju svake godine dodeljuju čuveni skejterski mazin Trasher. Walker je nagradu dobio za sjajne video uloge, kao i naslovnicu magazina tokom 2016. godine. 

 

Kyle Walker

Kyle Walker 

 

Poštovan kao "Skateboarding Biblija," Thrasher Magazine ima nagradu Skater of the Year – oko koje odlučuju glasovi publike, kao i urednici magazina –od 1990. SVake godine, nagrada ide skateboarderu koji je pomerio granice bilo da je u magazin svetu ili nekom video segmentu. Pre svega, Skater of the Year prepoznaje lične borbe oko prevazilaženjanemogućeg i rađenje trikova koji još nisu viđeni u skateboardingu.


Walker je zaslužio svoju titulu nakon sjajnih poteza po gelenderima, ivicama.. Nakon polomljene noge 2015, "K-Walks" se vraća i započinje godinu neverovatnom ulogom u videu njegovog Volcom sponzora - "Holy Stokes!".


Dalje, Walker nastavlja da proširuje vidike i pomera granice svojom ulogom u Real Skateboards' web video serijalu "Surveillance", pre čega je učestvovao i u svojoj prvoj reklami za Vans obuću, koja je izbačena jula 2016.


Ali, kao što je istorija već pokazala, video pojavljivanja nisu dovoljna da bi bio priznat kao Thrasher Skater of the Year. Naslovnica u magazinu igra istu ulogu, a Walker nam je priuštio: intervju u julu, kad je odradio najduži frontside bluntslide ikad viđen na gelenderu, kao i masivan drainage ditch kickflip. Walker je takođe ugrabio i Thrasher naslovnicu za januar 2017. Na kraju, završava posao svojom sekcijom u Vans videu "No Other Way", nakon trika o kom se govori više nego ikad u poslednjih nekoliko godina; 50-50 grind preko raila.

 

Kyle Walker


Walker je primio svoju Skater of the Year statuu od strane Thrasher urednika Jakea Phelpsa na zvaničnoj dodeli nagrada u San Franciscu u petak, 16. decembra. Na tome su mu čestitali njegovi vršnjaci, uključujući i SOTY ortake, koji su bili nominovani - Dennis Busenitz, Aaron "Jaws" Homoki, Tiago Lemos i Evan Smith.


Walker je četvrti skateboarder u trenutnom Monster Energy skateboarding timu koji je primio Thrasher SOTY trofej: Njegov timski kolega Ishod Wair je osvojio nagradu 2013., dok je Chris Cole jedan od dvojice u istoriji koji je osvojio nagradu dvaput; 2005. i 2009. Drugi skateboarder koji je ikad osvojio tu nagradu dvaput je takođe Monster Energy vozač Danny Way, koji je osvojio Skater of the Year 1991. i 2004. Čestitamo Walkeru na osvajanju SOTY-a, kao i celom timu na neverovatnoj sezoni 2016. 

 

Pogledajte najbolje od Kayla Walkera u 2016: http://www.thrashermagazine.com/articles/videos/best-of-2016-kyle-walker/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :