Kvaka 22: Sana Garić - Uživo!

Datum objave:25.12.2017

Pročitano:2096 puta

Datum održavanja: 29.12.2017

Sana Garić muzičkim poznavaocima poznata je po radu u grupama „Svemirci" i "Beograd". Sana je ovog puta oko sebe okupila sjajne muzičare i napravila debitanski album „Svet za nas" koji definitivno poziva na ponovno i ponovno slušanje.

 

Na koncertu koji će biti održan 29.decembra u Kvaki 22 zajedno sa Sanom (vokal i klavijature), nastupiće Feđa Tom Franklin (bubanj i perkusije) i Pavle Popov (klavijature i gitara).

 

Sana Garić

 

Nakon ovog koncerta, bend će nastupiti i 13.tog januara u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Publika će imati priliku da čuje album u celosti, ali i dobro poznate hitove u novim elektrosint (electrosynth) aranžmanima. Zvuk koji možete očekivati je i elektro, i vintage i pop sint (popsynth) koji vas sigurno tera na ples sa osmehom na licu, a nežan i emotivan glas Sane Garić će vas sigurno oduševiti.


Nakon zapaženih nastupa na festivalima kao što su EXIT (Novi Sad), Drimon (Makedonija), Avant Music Festival (Moscow), Kvir_feminist_actziya (Vienna), Krüzer Medika (Zagreb), Uho, grlo, noise (Novi Sad).


Na albumu "Svet za nas" gostovali su brojni ljudi sa muzičke scene: Dejan Vučetić (Darkwood dub), Dejan Stanisavljević (grupa Beograd), Vladimir Đorđević (Lira Vega), Uroš Petković (Shazalakazoo), a album je producirao Radan Đorđević - Rahmanee. Publici će predstaviti pesme sa debitantskog albuma "Svet za nas" koji je odlično prihvaćen od strane kritike.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :