Kulturni Front - Moda za poneti

Datum objave:19.07.2008

Pročitano:3382 puta

By:Ljudmila Stratimirović


Kulturni Front objavio je poziv za septembarsku Modu za poneti. Svi zainteresovani mogu se javiti na: ljudmila.stratimirovic@culturalfront.net

Potrebno je poslati kraću biografiju i nekoliko fotografija radova. "Posle veoma uspešne majske izložbe, nastavljamo dalje traganje za interesantnim domaćim autorima koji u sledećim projektima kroz niz manifestacija mogu predstavljati domaću scenu kod nas, ali i u inostranstvu. Poslednja Moda za poneti je na našu veliku radost dobila i internacionalni karakter, i to zahvaljujući podršci Holandske ambasade u Beogradu. Vizuelna umetnica Olivia Glebbeek iz Amsterdama i Magdalena Klašnja iz Beograda uradile su veoma interesantnu kolekciju odevnih predmeta kombinujući printove na tekstilu i veoma originalne krojeve. Naravno, cela kolekcija je rasprodata tokom trajanja izložbe. Odlično su prošli i svi ostali autori koji su svoje najnovije radove predstavili na majskoj izložbi. Veliki broj posetilaca na izložbama samo je potvrdio činjenicu da postoji ogromno interesovanje za domaći originalni dizajn. 


Od sledećih aktivnosti treba izdvojiti predstavljanje srpskog savremenog nakita u Štokholmu u oktobru 2008. Takođe ćemo biti u prilici da tamo predstavimo i radove nekoliko domaćih modnih kreatora. U toku su dogovori oko sličnih izložbi u Skoplju i Amsterdamu."

Kulturni Front
Makedonska 22
11000 Beograd, Srbija
www.culturalfront.net

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :