Kristijan Ruc donosi danski techno na Dorćol

Datum objave:12.08.2016

Pročitano:3147 puta

Datum održavanja: 14.08.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Popularni danski di-džej Kristijan Ruc nastupiće na žurci pod otvorenim nebom u klubu KPTM u nedelju 14. avgusta s početkom u četiri sata ujutru.

 

Christian Rutz


Posetioci će moći da uživaju u specijalnom jutarnjem techno doživljaju uz kopenhagenski zvuk izvođača koji i te kako ume da stvori atmosferu zbog koje ćete poželeti da se žurka nikad ne završi. Beogradski klaberi već su imali prilike da uživaju u setovima Kristijana Ruca, a oni koji su propustili zadovoljstvo da uživo prisustvuju njegovom gruvanju moći će da ga čuju ovog nedeljnog jutra u klubu KPTM.


Kristijan je do sada nastupao uz imena kao što su Pan Pot, Extrawelt, Antix, Alan Fitzpartick, a imao je i live nastupe i setove Fritz Kalkbrennera, Format B, Tomas Barfoda... Njegov stil se može definisati kao dub i techno, sa izraženim house uticajima.

Deo je Reconstruct Musica, grupe umetnika i promotera osnovane u Kopenhagenu, gde zajednički organizuju rejvove u Kb18 i Culture Box - dva najveća underground kluba u Kopenhagenu. Kristijan je vlasnik i etikete Remote Enclosure Audio, a trenutno živi i stvara u Berlinu.

 

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :