KRISTIJAN MOLNAR: Ako postoji vrsta radoznali DJ, taj sam ja!

Datum objave:06.05.2015

Pročitano:11346 puta

By:Milica Čule

Lokacija: Srbija

Miljenik klubske publike, Dj Kristijan Molnar, na svoju listu uspeha ovih dana dodao je i titulu ambasadora najnovije kampanje „Izaberi svoju Tuborg boju".

Ovaj dobro poznati Dj je i tvorac radio emisije „Christallization Radio Show" koja je zaslužna za promovisanje svetskih i domaćih artista u brojnim gostujućim miksevima i intervjuima. Na njegovom meniju se mogu naći disco, Chicago house, deep techno, new wave, funk, soul...  Kristijan je osim u Srbiji, nastupao i u Evropi, kao i na "Exit" festivalu. Upravo kompleti karata za "Exit" su samo jedna od nagrada nove "Tuborg" kampanje, čiji je Molnar ambasador. Evo šta on ima da kaže o svemu:

 

KRISTIJAN MOLNAR: Ako postoji vrsta radoznali DJ, taj sam ja! | Intervju | Izaberi svoju Tuborg boju | 2015

 

Postao si ambasador najnovije kampanje "Izaberi svoju Tuborg boju”. Reci nam nešto više o tome...
Da, svidela mi se ideja da muzički podržim taj put do EXIT-a. Pravićemo nekoliko dešavanja i odvesti pet ekipa na festival sa željom da im ulepšamo boravak. Ambasadorski tim, koliko god to ozbiljno zvučalo, čine mladi ljudi koji rade ono što vole. Neki čak polome i nogu zbog toga, hahahahaha. Zvuči kao dobar i šaren provod.

Osim ovog angažmana, šta se još događa kod tebe?
Trenutno sam najviše okrenut Stereotipu koji nas očekuje 17. maja. Plesaćemo nedeljom popodne u SKC-u uz muzički izbor Dixona, Felvera, Schwabe i mene, za sada. Ulaznice su u prodaji, a ukoliko želite, pratite nas za više informacija. Pored toga podrzaću Locals ekipu, planiram allnighter na brodu 20/44 i još jedan odlazak u Zagreb.

 

KRISTIJAN MOLNAR: Ako postoji vrsta radoznali DJ, taj sam ja! | Intervju | Izaberi svoju Tuborg boju | 2015

Koji su ti budući planovi za "Christallization Radio Show"?
Promeniću ime u “Kristalizacija”, to je jedini plan. Nastaviću da biram novu muziku i podržavam goste. Ovog četvrtka predstaviću Dorisburg, projekat Alexandera Berga iz dua Genius of Time. Momci iz Švedske koji prave odličnu muziku.

Koja su ti omiljena mesta u gradu na kojima puštaš muziku?
Jako sam vezan za potpalublje broda 20/44, ali isto tako volim Drugstore i KC Grad. U DOT-u sam imao super sezonu sa gostima kao sto su Sandrino, Job Jobse, Nuno Dos Santos i Marcus Worgull, a verujem da je Barutana svima odličan prostor.

 

Šta smatraš svojim najvećim uspehom?
Nemam neki veliki uspeh, pre bih rekao da sam srećan što se bavim muzikom.

 

U koju vrstu dj-eva sebe svrstavaš, obzirom da radiš kao podrška dj-evima poput Hernana Cattanea sa jedne strane i Rodhada sa druge?
Ako postoji vrsta radoznali DJ, izabraću nju. To su bila dva drugačija seta i odlično iskustvo. Drago mi je što sam bio deo tih žurki i nadam se da sam doprineo raspoloženju.

Ko ti je omiljeni domaći dj?
Schwabe je jako ozbiljan i predan DJ i rado bih dodao Nenada Markovića kao omiljenog domaćeg producenta. Čini mi se da sam njegove pesme najviše puštao.

Šta je za tebe underground?
Mislim da se ta reč danas više odnosi na klupsku kulturu, a ne na muziku. Što se muzike tiče, to bi verovatno bilo nešto što još uvek nismo čuli ili otkrili.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :