Kreativna fabrika predstavlja izložbu: Vidljivi zvuk

Datum objave:16.10.2017

Pročitano:2390 puta

Datum održavanja: 19.10.2017 - 26.10.2017

Lokacija: Noćna galerija Petak

Kreativna fabrika u okviru projekta DosijeUmetnik predstavlja izložbu digitalnih grafika pod nazivom: "Vidljivi zvuk" Ivana EXY-ja Egradžića.

 Otvaranje izložbe je zakazano za četvrtak 19. oktobar u 19 časova, u Noćnoj galeriji Petak, Lomina 14, Beograd.

Izložba je otovrena do 26. oktobra 2017. godine.

Kreativnosti se služe informacionim tehnologijama što je ovaj umetnik otkrio studurajući Informatiku na Višoj poslovnoj školi u Beogradu. Izražava se koloritnom slikom ili rečima. Otkrio je da je umetnost proces, a ne tehnika.

Savremeni, beogradski, samostalni nezvanično neistraženi, multimedijalni umetnik Ivan Exy Egredžić, rođen u Beogradu, poslednjih 15 godina stvara. Vizionar čiji rad doseže novu sveru digitalizma.Rradovima dokazuje i opravdava da je deo savremene celine koja predstavlja najmodernije vidove prikaza grafičkih rešenja.

 Ovo je njegova prva samostalna izložba pod nazivom: "Vidljiv zvuk" u organizaciji udruženja Kreativna fabrika, a u okviru projekta: "DosijeUmetnik".

Njegov stil je originalan i nesvakidašnji, takozvani Future Art.Svaki rad odgovara nazivu. Beskonačni nedogled vizuanih ideja, kako bi on naveo nije efekat koji fotografiju pretvori u crtež - to je frame by frame stvaranje. Svoj talenat ispoljava i kroz vizualizacju služeći se 3D Prikazom koristeći program 4D Cinema i Adobe After Effects

Obogaćuje svoja idejna rešenja iz godine u godinu penjući se na viši nivo. Ume da stvara i rukom, crtajući na papiru, tehnikom grafike. Prepoznatljiv je po crnom flomasteru na narandžastom hameru.

2011. godine izlaže svoje radove na Mikser Festivalu, na kolektivnoj izložbi u Mikser Housu. Oseća da je među boljima i njegova originalnost kreativnosti se ističe kako sam kaže: "Ne podudara se ni sa jednim drugim umetnikom".


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :