Devet 2020

Kreativna fabrika: Konkurs za kolektivnu izložbu JA VOLIM GRAFIKU

Datum objave:29.02.2016

Pročitano:4128 puta

Lokacija: Kafe - galerija Petak, Beograd

Tema izložbe je slobodna, a uslov je da su radovi urađeni u jednoj od navedenih grafičkih formi i tehnika: crtež (olovkom, ugljenom, tušem) ilustracija, grafika ( originalni otisci i digitalna grafika), strip, plakat i fotografija. Format radova ne sme prelaziti 60x60cm.

 

Kreativna fabrika: Konkurs za kolektivnu izložbu JA VOLIM GRAFIKU

Svaki učesnik konkuriše sa maksimalno dva rada.

Prilikom konkurisanja obavezno poslati:
1. Ime i prezime autora
2. Godinu rođenja
3. Mesto prebivališta
4. Fotografije radova sa nazivima, tehnikom i dimenzijama ( fotografije obavezno poslati u JPG formatu)
5. Kratku biografiju autora ( maximalno 10 rečenica)

 

Pravo učešća imaju svi autori od 18 do 88 godina.

Tražene podatke i fotografije poslati na : javolimgrafiku@gmail.com

Konkurs je otvoren do 1. aprila 2016. godine. Pristigle prijave razmotrice Umetnicki savet galerije. Rezultati ce biti dostavljeni na Vasu email adresu. Termin održavanja izložbe biće naknadno određen. Izložba će se održati u kafe - galeriji Petak koja se nalazi u centru grada, u Lominoj ulici br. 14 u Beogradu.

Participacija za izložbu, u koju je uračunata cena opreme i štampanja kataloga je 400 RSD. Svaki izlagač će dobiti po jedan katalog. Participacija se plaća naknadno, ukoliko prođete žiriranje, na dan predaje radova.

Umetnici koji prođu žiriranje u obavezi su da donesu radove u zakazanom roku u kafe galeriju Petak. Umetnici koji ne žive u Beogradu ili umetnici iz inostranstva sami snose troškove slanja radova i troškove vraćanja. Galerija ne snosi odgovornost ukoliko dođe do oštete radova prilikom transporta istih, niti ukoliko dođe do oštećenja usled neadekvatnog opremanja radova za izlaganje.

Prijavljivanjem na konkurs prihvatate sve uslove organizatora izložbe, koji su navedeni u konkursu.

Kafe - galerija Petak nalazi se u samom centru grada, u Njegševoj ulici br. 6 u Beogradu.

Udruženje Kreativna Fabrika ima za cilj promovisanje umetnika i umetničkog stvaralaštva. Umetnici čiji rad promovišemo su iz domena likovnih i primenjenih umetnosti, studenti umetničkih fakulteta, samostalni umetnici, kao i neafirmisani slobodni umetnici. Kreativna fabrika je u okviru projekta DosijeUmetnik i raznih drugih projekata do sada predstavila preko 150 umetnika beogradskoj publici.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :