Kralj Čačka sa Rundekom na Tašu

Datum objave:31.05.2017

Pročitano:3737 puta

Datum održavanja: 15.06.2017

Lokacija: Tašmajdan

Kralj Čačka nastupiće 15. juna (20:00) ispred Darka Rundeka na njegovom koncertu "Apocalypso Now" na beogradskom stadionu "Tašmajdan".

- Za mene, to je čast, zadovoljstvo i novo, dragoceno iskustvo uz zahvalnost što smo pozvani da sviramo na tako velikom događaju. Darkov rad iz vremena Haustora i kasniji nastavak u autorstvu je dosta uticao na mene kao autora, na neki način me gradio uz uticaje ostalih autora, a publika može očekivati da ćemo je polako ali sigurno uvesti u Apokalipsu danas -  kaže Kralj Čačka.

Singl "Moj Avatar" pre dve godine predstavio je domaćoj javnosti Kralja Čačka, odnosno pevača i gitaristu Nenada Marića, a nedavno je objavio prvi album "Zemlja snova" (izdavači su Pop depresija i Odlični hrčak), koji je tu da "podvuče crtu, obraduje fanove i oslobodi mesto za nove pesme, nove priče i sudbine".

 


Kralj Čačka je nekrunisani vladar muzike koju je teško svrstati u neku kategoriju, mada oni koji vole reference to mogu nazvati mešavinom džeza, rokenrola i šansona, a nije mali broj onih koji ga nazivaju "srpskim Tomom Vejtsom".

- Sada je vreme za nove avanture, nove koncerte... - kaže Kralj.

Rundek je povodom 20 godina od izlaska svog prvog samostalnog albuma "Apocalypso" ponovo okupio veliki bend za regionalnu turneju koja kreće 15. juna koncertom na stadionu "Tašmajdan" u Beogradu. Ulaznica za parter i tribine košta 1.200 dinara preko mreže Eventim.VAŽNO! Od 5. juna ulaznica će koštati 1.500 dinara.

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :