Kragujevačku Čaurnicu opet drma dobar elektronski zvuk

Datum objave:23.09.2016

Pročitano:3725 puta

Datum održavanja: 22.10.2016

Lokacija: Knežev Arsenal, Kragujevac

Kragujevac je za subotu, 22.oktobar 2016. spremio jednu ozbiljnu žurku za sve ljubitelje elektronske muzike i dobrog klabinga.

 

Lea Dobričić - Knežev Arsenal - Kragujevac


U industrijskom prostoru rustične "Čaurnice" iz 19. veka koji se nalazi u kompleksu Knežev Arsenal, na mestu koje je poslednjih nekoliko godina postalo sinonim za muzička dešavanja u gradu, nastupiće Lea Dobričić, Mancha b2b Mark Panic i Nikola Paunović, a lokalnu podršku pružiće warm up setom Hunckie b2b Petrovitz Yugoslavia. Party počinje u 23 sata i broj ulaznica je ograničen.


Cena karata u pretprodaji iznosiće 300 dinara, dok će na ulazu biti 500 dinara, a možete ih kupiti na sledećim mestima u Kragujevcu:  Dom Omladine (Kragujevac), Arena Fun Factory (Tržni Centar Plaza) i Kafić Ćirilica (na vrhu Glavne ulice).

Ukoliko niste iz Kragujevca možete rezervisati vašu ulaznicu putem e–mail-a: kragujevac.clubbing@gmail.com. Rezervacija mora da sadrži ime i prezime, broj telefona i broj ulaznica. Rezervacije se poništavaju dan pred žurku u 23 časa. Ipak, to nije kraj, afterparty biće organizovan u UMK klubu, odmah po završetku žurke, a line up će uskoro biti objavljen.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :