KRAGUJEVAČKI NOVI ELEKTRO VAL U DOT-U

Datum objave:13.02.2018

Pročitano:1557 puta

Datum održavanja: 22.02.2018

By:Vanja Ratković

Lokacija: DOT, Beograd

U četvrtak, 22. februara, DOT svoja vrata otvara za eminetne di-džejeve kragujevačke scene, u organizaciji Electroshock-a.

 

Kako je 21. vek doneo decentralizaciju i u svet elektronske muzike u Srbiji, talentovani di-džejevi južno od Save i Dunava stekli su širi i slobodniji prostor za delovanje i stvaranje. Tako je u maju 2017. godine u Kragujevcu nastao Feel Decimal Recordings, a zatim Feel Decimal Black. Ovaj lejbl osnovala su dva velika imena Kragujevca sa pozamašnim muzičkim iskustvom, a to su Markwood i Hunckie. Lejbl se zasniva na saradnji sa mladim, perspektivnim i manje afirmisanim di-džejevima i producentima deep, progressive i house žanrova, ali se ekipa Feel Decimal Black-a u narednom periodu neće zaustaviti samo u okviru ovih “granica”.

 


 
Upravo osnivači Feel Decimal Black-a, Markwood i Hunckie, zajedno sa DGNRK-om učiniće veče 22. februara magičnim!
 
Uz trake di-džeja i producenta Markwood-a zaplovićete talas savršeno melodičnog deep house-a, dok ćete sa Hunckie-jem uploviti u mešavinu deep, deep techno i ethereal techno zvuka.
 
A DGNRK odvešće vas u nove dimenzije autentičnim tehnom, na čije stvaranje su uticali njegovi koreni u klasičnoj i folk muzici.
 
Ulaz je besplatan, vidimo se!


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :