BELDOCS 2020

Kragujevac Dance Event budi elektronski zvuk u Kneževom Arsenalu

Datum objave:17.10.2016

Pročitano:4254 puta

Datum održavanja: 22.10.2016

Lokacija: Knežev Arsenal, Kragujevac

Po ugledu na čuveni Amsterdam Dance Event i Kragujevac će dobiti svoj jednodnevni Dance Event u subotu 22. oktobra kada će Knežev Arsenal u rustičnoj Čaurnici iz 19. veka postati epicentar dobrog elektronskog zvuka. To mesto je u poslednjih nekoliko godina postalo sinonim za muzička dešavanja u Kragujevcu, a ovog puta gostovaće Lea Dobričić, Mancha i Mark Panic i Nikola Paunović, dok će se za warm up pobrinuti lokalna podrška Hunckie b2b Petrovitz Yugoslavia

 

Kragujevac Dance Event

 

Žurka počinje u 23 sati a broj ulaznica je ograničen. Cena karata u pretprodaji iznosi 300 dinara i može se kupiti na sledećim mestima u Kragujevcu: Dom omladine, Arena Fun Factory (Tržni centar Plaza) i kafić Ćirilica (na vrhu Glavne ulice). Ukoliko niste iz Kragujevca možete rezervisati vašu ulaznicu putem emaila kragujevac.clubbing@gmail.com. Rezervacija mora da sadrži ime i prezime, broj telefona i broj ulaznica. 

 

 

Nepodignute ulaznice se poništavaju na dan žurke u 21 sat, a sve rezervisane ulaznice po ceni od 300 dinara preuzimaju se do tog vremena u kafiću Ćirilica. Karte na ulazu u klub koštaće 500 dinara. 

 

Afterparty će biti organizovan u UMK klubu u Kragujevcu, odmah po završetku žurke u pet sati, a nastupiće: Mark White, Mark Panic, Mancha i Nikola Paunović.


Vodimo vas na Kragujevac Dance Event! Prvih petoro koji nam pošalju ime i prezime na mejl redakcija@urbanbug.net dobiće ulaznicu za ovu žurku. Ne zaboravite u subjectu mejla da napišete koja žurka je u pitanju. 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :