KRAFTWERK počeli evropsku turneju – koncert sa 3D projekcijama uskoro u Beogradu

Datum objave:07.02.2018

Pročitano:1255 puta

Datum održavanja: 24.02.2018

Nakon izuzetno uspešne svetske turneje 3-D koncerata,nemački pioniri elektronske muzike KRAFTWERK nastupiće 24. februara u Štark Areni.

Turneju su počeli 2. februara u Nemačkoj, sa 4 koncerta u Drezdenu. Spajajući muziku i performans, Kraftwerk 3-D koncerti predstavljaju potpuno umetničko delo i otkrivaju složenost odnosa između čoveka i mašine.

 

Kraftwerk

Foto: Peter Boettcher

 

Publici u Štark Areni će biti dodeljene specijalne brendirane naočare koje će omogućiti "upijanje" slika koje dolaze sa ogromnog LED ekrana postavljenog na sceni iza grupe.

Na setlisti će se sigurno naći njihove najpoznatije pesme, od "The Robots" , "Computer World" do "Trans Europe Express": remek dela koja su doslovno izmislila novi koncept pop muzike, predviđajući invaziju tehnologije u modernim društvima.

Kraftwerk je ostvario dug i dubok uticaj na mnoge žanrove moderne muzike, uključujući sintopop, hip hop, ambijent, post-punk, techno i klupsku muziku, i inspirisao je širok i raznovrstan spektar umetnika, poput Depeche Mode, Joy Divison, New Order, Daft Punk i mnoge druge.

Ulaznice za KRAFTWERK mogu se nabaviti na blagajnama Štark Arene i Bilet Centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :