KRAFTWERK 3-D KONCERT: Ulaznice u prodaji

Datum objave:07.10.2017

Pročitano:3564 puta

Datum održavanja: 24.02.2018

Lokacija: Kombank Arena

Ulaznice za koncert pionira elektronske muzike KRAFTWERK, koji će se održati 24. februara u Kombank Areni, su u prodaji po ceni od 3290 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima, na blagajnama Kombank Arene i Bilet Centra Beograda, i online na www.kombankarena.com.


Spajajući muziku i performans, Kraftwerk 3-D koncerti predstavljaju pravi „Gesamtkunstwerk – potpuno umetničko delo“.
Multimedijski projekat Kraftwerk pokrenuli su 1970. godine Ralf Hiter (Ralf Hütter) i Florijan Šnajder (Florian Schneider). Postavili su svoj elektronski Kling Klang Studiou Dizeldorfu, u Nemačkoj, gde su osmislili i producirali sve Kraftwerk albume.

 

Kraftwerk, Beograd 2018


Do sredine sedamdesetih godina prošlog veka grupa Kraftwerk ostvarila je međunarodnu slavu na osnovu svojih revolucionarnih elektronskih „zvučnih krajolika“ i muzičkih eksperimenata sa robotikom i drugim tehničkim inovacijama. Svojim vizijama budućnosti, grupa Kraftwerk stvorila je zvučnu podlogu za digitalno doba 21. veka.


Njihove kompozicije, koje koriste inovativne tehnike, sintetičke glasove i kompjuterizovane ritmove, imale su ogroman uticaj na međunarodnom nivou i u čitavom nizu muzičkih žanrova: od elektro muzike do hip-hopa, od tehna do sintpopa.
Svojim živim nastupima Kraftwerk – Ralf Hiter, Hening Šmic, Fric Hilpert i Falk Grifenhagen – ilustruju svoje verovanje u odgovarajući doprinos kako čoveka, tako i mašine.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :