KPTM stvarno ne spava! Dnevne žurke tokom cele nedelje

Datum objave:29.07.2016

Pročitano:8771 puta

Datum održavanja: 01.08.2016 - 07.07.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Nakon sjajne posećenosti prethodno održanih dnevnih žurki, KPTM je u organizaciji sa Onlyclubbingom pokrenuo još jedan festival matine žurki „Sweet16” koji će se održati od 1. do 7. avgusta u bašti ovog popularnog dorćolskog kluba.

 

KPTM dnevne žurke


Za ludo partijanje nije rezervisan samo vikend, a brojni posetioci na matine žurkama u KPTM-u veoma dobro znaju i da jedna sreda može da postane savršen petak. Posetioce će obradovati vest da će ih već u ponedeljak koji će biti posebno „happy” dočekati sjajni Marko Vuković i PhonoRatz. Puno neocekivanih uplifting momenata prava su satisfakcija za svakog ljubitelja muzike. Ovi momci znaju da potrefe vajb tako da vam se neće silaziti sa dancefloora. Ukoliko spadate u ljubitelje energičnih ritmova i znate koliko se dobro provodi uz „Happy people” ovaj ponedeljak ne smete propustiti.

 

Već u utorak od 16 časova očekuje vas fantastični duo koji zapali KPTM svaki put, Mancha i Mark Panic. Ovi magovi za dobar provod definitivno znaju kako se partija i sa njima je provod zagarantovan, bez obzira na doba dana ili noći.
Sreda je rezervisana za Depru, Menea i Milovana Stojanovića (DBDZ), što znači da se očekuje opasna seksi vožnja koja će varirati od deep tech zvuka do minimala.


Četvrtak metamorfira u drum&bass ludilo, jer će za miks pultom glavnu „reč” voditi brutalna drumming ekipa! Codex, Delikt i Pandorum odvešće vas u drum dimenzije u kojima do sada još niste bili!

 

KPTM dnevne žurke

 

Jedan od najaktivnijih beogradskih DJ kolektiva Vatra, održaće lekciju iz hiphopa u petak u dvorištu KPTM-a. Žurke koje Vatra pravi danas se ubrajaju u najbolje gradske provode, a partijanja koja oni prave svakako treba doživeti.


Subota će biti posebno legendarna jer MKDSL priprema pravi spektakl i to uz sjajnu podršku Jackie Dagger i Jung B.
Nedelja je rezervisana za Teodoru van Context i Petera Portmana, ovogodišnjeg pobednika Burn Residency takmičenja koji će vajb Ibice doneti pravo u KPTM.


Žurke će se održavati svakog dana od 1. do 7. avgusta od 16 časova do ponoći, a ulaz se neće naplaćivati do 18 časova.
Više o ovom događaju pročitajte na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :