KPTM postaje PANIC ROOM: Mark Panic pravi rođendanski party

Datum objave:03.11.2017

Pročitano:3178 puta

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

Stara glava noćnog života, MarkPanic ove subote 4.novembra proslaviće svoj rođendan u klubu KPTM i to žurkom koja će grmeti uz mnogo jak line up ;) Ovom prilikom za mix pultom smenjivaće se neka od najpopularnijih imena na domaćoj sceni, a žurka koja će početi od 23h trajaće do jasnih jutarnjih časova.

 

KPTM postaje PANIC ROOM: Mark Panic pravi rođendanski party


Ove subote KPTM dancefloor će goreti uz mikseve Kristine Lalić, Peter Portmana, Piona, dvojca ZWEIN, Teo Trunka i naravno dua Mancha&MarkPanic.

 

Marko je sa Manchom formirao Belgrade Afterhours, organizaciju koja je aftere podigla na sasvim novi, pozitivniji nivo. Svojim đuskanjem, neverovatnim vajbom i odličnom vožnjom od progressive do techno zvuka ne dozvoljavaju nam da stanemo, a kada se žurka završi, zapravo, nikome se ne ide kući.

 

Mark Panic | Marko Panic

 

Mark Panic svoju karijeru započinje 2000. godine kao trance DJ. Oprobavši se u raznim muzičkim pravcima, njegov stil je poslednjih desetak godina definisan progressive house zvukom u čijoj se fuziji mogu čuti techno, tech house i deep house, sve to sa ukusom ukomponovano kroz zavidnu tehniku miksovanja. U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nastupao je u svim underground beogradskim klubovima, kao i u klubovima širom zemlje. U više navrata nastupio je i na festivalima Exit i Weaked Forest, kao i na MAD in Belgrade, Forest Calling, Techno Drive.

 

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.

Vidimo se!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :