KPTM postaje PANIC ROOM: Mark Panic pravi rođendanski party

Datum objave:03.11.2016

Pročitano:5999 puta

Datum održavanja: 05.11.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

Jedan od naših najvoljenijih di-džejeva, stara glava noćnog klabing života, Mark Panic ove subote 5. novembra s početkom do 23h proslaviće svoj rođendan u klubu KPTM i shodno slavljeničkom povodu, sa sobom dovesti neke od najpoznatijih domaćih izvođača.

 

Panic Room

Ove subote KPTM dancefloor će goreti uz mikseve Teo Trunka, Dovle, SMT#nG-a, ZWEIN-a, Kristine Lalić i naravno Marka Panica i Manche. Čuvajte snagu, naoružajte se osmesima jer će party trajati do kasnih jutarnjih časova.

Marko je sa Manchom formirao Belgrade Afterhours, organizaciju koja je aftere podigla na sasvim novi, pozitivniji nivo. Svojim đuskanjem, neverovatnim vajbom i odličnom vožnjom od progressive do techno zvuka ne dozvoljavaju nam da stanemo, a kada se žurka završi, zapravo, nikome se ne ide kući.

 

KPTM

Mark Panic svoju karijeru započinje 2000. godine kao trance DJ. Oprobavši se u raznim muzičkim pravcima, njegov stil je poslednjih desetak godina definisan progressive house zvukom u čijoj se fuziji mogu čuti techno, tech house i deep house, sve to sa ukusom ukomponovano kroz zavidnu tehniku miksovanja. U svojoj petnaestogodišnjoj karijeri nastupao je u svim underground beogradskim klubovima, kao i u klubovima širom zemlje. U više navrata nastupio je i na festivalima Exit i Weaked Forest, kao i na MAD in Belgrade, Forest Calling, Techno Drive.

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :