Barutana klub Beograd

KORN - NOVI MTV UNPLUGGED

Datum objave:05.03.2007

Pročitano:4055 puta

By:MTV team


Korn su jedna od onih grupa, koje postavljaju nove smernice, zato su idealni izbor za nastup u 'MTV Unplugged'.
U karijeri su prodali više od 25 miliona albuma, a pored svih nagrada osvojili su i najprestižniju Grammy i uživaju priznanje kako kritike, tako i obožavalaca. Kombinacijom nemirnih gitara i vulkanskih erupcija ritma, kao i vrlo ličnih tekstova i doživljene glasovne interpretacije, u muzici su postavili sasvim nove, za mnoge i danas nedostižne standarde!

'MTV Unplugged' uvek nudi muzičke dodatke i neočekivane saradnje, pa ni ovoga puta neće biti drugačije.
Korn na pozornici neće biti sami, jer će im se, samo za tu priliku, pridružiti The Cure, Chester Bennington iz sastava Linkin Park i Amy Lee iz sastava Evanescence.

MTV će svojim gledaocima ponuditi još više od pukog praćenja ovog izuzetnog i bukvalno jedinstvenog koncertnog doživljaja prenos će se održavati i preko interneta, mobilnih telefona i na druge načine...
Biće omogućen internet pristup iza kulisa, ćaskanje sa glavnim zvezdama, intervjui i još mnoštvo drugog, obično nedostupnog dešavanja.

Koncert je snimljen 9. decembra u MTV-jevim studijima na Times Squareu, a u martu 2007. premijeru će doživeti prvo u SAD i zatim još i u Evropi, Aziji i Južnoj Americi. Korn će se predstaviti izborom svojih najvećih hitova, a ekskluzivno će odsvirati i neke potpuno nove pesme.

Tokom svih ovih godina na pozornici 'MTV Unplugged' predstavilo se mnogo muzičkih velikana od Boba Dylana, Neila Younga, Brucea Springsteena, Stinga, Aerosmith, KISS, preko Bon Jovija, Nirvane, Pearl Jama, Lennyja Kravitza do Jay-Z-ja, LL Cool J-ja, Mariah Carey, Faith Hill i Alicie Keys. 'MTV Unplugged: Alicia Keys' je bila prva u seriji emisija, koja je ponudila i internet verziju i za nedelju dana prevazišla milion poseta!

U martu 2007. možete očekivati i CD 'MTV Unplugged: Korn', a najnovije vesti u vezi sa Korn možete naći na njihovoj zvaničnoj strani www.korn.com.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :