Koreograf Majkla Džeksona gost Beograda: LaVelle Smith Jr. drži plesnu radionicu

Datum objave:26.10.2016

Pročitano:5356 puta

Datum održavanja: 29.10.2016 - 30.10.2016

Lokacija: Beograd

LaVelle Smith Jr. jedan od koreografa legendarnog Majkla Džeksona biće gost Beograda i održaće plesnu radionicu u okviru najvećeg plesnog festivala u regionu koji će se održati 29. i 30 oktobra u Centru Urbane Kulturu Imago. Ova manifestacija koje organizuju plesni klubovi Beogradski Igrački Centar, Uhvati Ritam i One Love Project pod pokroviteljstvom Američke ambasade okupiće najveće plesne klubove i najbolje koreografe u regionu.

 

LaVelle Smith Jr.

 

LaVelle je tokom 23 godine bio saradnik Majka Džeksona, a zaslužan je za brojne pokrete kralja popa koje i danas mnogi pokušavaju da nauče. Osim Džeksona, LaVelle je sarađivao i sa Dajanom Ros, Rodom Stjuartom, Dženet Džekson, Bijonse, Krisom Braunom, Rijanom, Dženifer Lopez, ali i sa bendovima Rolling Stones, TLC, En Vogue i mnogim drugima. Pet puba je bio dobitnik MTV nagrade u kategoriji najbolje koreografije, a takođe je dobitnik prestižnih nagrada za koreografiju Emmy, SSDC Bob Fosse i MVPA. 

 

 

Osim toga, tokom dvodnevnog festivala, sve ljubitelje plesa očekuju radionice na kojima će moći da nauče neke nove pokrete i razmene iskustva sa ostalim igračima i koreografima, a biće zastupljeni svi stilovi plesa - od baleta do brejk densa, a radionice će biti prilagođene svim uzrastima i nivoima.

 

Više informacija o događaju i satnici pronađite na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :