Koračaj orginalno u adidas ZX750

Datum objave:08.11.2014

Pročitano:14934 puta

Već trideset godina adidas ZX serija ujedinjuje trkače svih profila, a svaka verzija iz ove kolekcije donela je nešto novo. Nove tehnologije, miks sintetičkih materijala, brušene kože i hi-tech šavova učinile su je laganom i udobnom. Prepoznatljive tri crte koje se reflektuju na svetlu i neobične boje odvele su ZX patike van trkačkih terena, preko londonske ragga i jungle rave scene na ulice i podijume na kojima je evoluirala u jednu od najuticajnijih lifestile patika ikada.

 

 

Kompanija "Đak" brine o svojim potrošačima, prati njihove želje, potrebe i navike u kupovini, zbog čega u svojoj ponudi i ove jeseni ima najnovije od adidasa ZX750.

 

Najtraženije boje ove jeseni su svetlo siva, tamno plava, petrolej zelena i crna. Gornja površina patike napravljena je u kombinaciji antilopa i sintetičkih materijala, ultra laganih, čime je postignuta dugotrajnost i luksuzni izgled. U jeziku i delu oko zgloba dodatno su ispunjene radi veće udobnosti. Srednji deo đona izrađen je od mekane "Eva" pene, koja obezbeđuje izuzetnu udobnost i ublažava udar o tlo prilikom trčanja ili šetanja. Gazeći deo đona ima šare za sprečavanje proklizavanja, a zaštitni deo na peti pruža osećaj neverovatne udobnosti i stabilnosti.

 Zahvaljujući udobnim modelima i savremenim detaljima, adidas nastavlja da pomera granice u dizajnu i oduševljava ljubitelje retro-urbanih modela, koji ipak vole da kroz život koračaju orginalno.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :