Kontroverzan spot Iskaza i Struke

Datum objave:13.11.2014

Pročitano:5737 puta

Pančevačka hip-hop grupa Iskaz objavila je četvrti singl sa aktuelnog albuma "Tanatos". Radi se o pesmi "Sahrana morala" za koju su snimili i spot a u kojoj gostuju Struka i DJ Raid. Za video se pobrinula NNSpark Production ekipa na čelu sa Nikolom Nikolićem, dok je šminku radila Ana Radulović.

 


Priča prati dvoje protagonista koji bivaju kažnjeni zato što ukazuju na činjenično stanje u zemlji i prostakluk koji se propagira kako bi se javnosti skrenula pažnja sa pravih problema. Na samom kraju bivaju cenzurisani kao i pravda koja nakon poveza preko ociju (od novina i zute stampe) ima flaster preko usta...
 

 

„Tanatos“ je četvrto studijsko izdanje benda Iskaz koje sa prethodnim albumom „Eros“ čini tematsku celinu nazvanu „Kritična Masa“. Kao i prethodni albumi i Tanatos stilski predstavlja fuziju više muzičkih žanrova od kojih dominiraju Hip Hop, Funk, Metal, Dubstep i Ragga. Album je objavila izdavačka kuća Lampshade Media.

Stvaranju kompletne slike albuma doprineli su i mnogobrojni gosti kao što su Marčelo, Raid, Nensi, Struka, Kojot (Eyesburn), Boban (Ritam Nereda), Remi (Elemental), Bvana, Mikri, Riot 87, Timbe (Bad Copy)…

Tanatos možete preslušati na Deezeru

 

Iskaz će veći deo novembra i decembra provesti na turneji u okviru koje će nastupati u Gornejm Milanovicu (14.11), Užicu (15.11.), Subotici (21.11.), Titelu (22.11.), Sremskoj Mitrovici (28.11.), Padini (29.11.), Novom Sadu (1.12.), Pančevu (5.12.), Kragujevcu (6.12.), Jagodini (12.12.), i koncertu godine u Novom sadu 13.12.

 

Datumi turneje: http://www.iskaz.net/koncerti.html

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :