Kontrabasista Đorđe Stijepović nastavlja saradnju sa najpoznatijom meksičkom grupom Molotov

Datum objave:08.01.2019

Pročitano:1200 puta

Posle ogromnog uspeha koji je ostvario album iz MTV Unplugged serijala "El Desconecte" (najprodavaniji album na iTunes u Meksiku), grupa Molotov je ponovo pozvala našeg kontrabasistu Đorđa Stijepovića da nastave saradnju. Oni su promovisali album na velikoj turneji po Meksiku. Za ovu priliku je pored Đorđa, kao specijalni gost nastupao i Money Mark iz grupe Beastie Boys.

Svi nastupi su bili rasprodati, a karte za seriju koncerata u prestižnoj sali Teatro Metropolitan u Meksiko Situju su prodate za samo jedan dan! Zbog velikog interesovanjai, dodata su još tri koncerta krajem januara na istom mestu (17. 18. i 19. januar 2019. godine).

 

Foto: Toni Francois 

 

Da podsetimo, Đorđe Stijepović od 2004. godine živi u Kaliforniji, gde je napravio izuzetnu karijeru.
Đorđe Stijepović je bio član grupe The Head Cat, gde je svirao sa legendama kao što su Lemmy Kilmister iz Motorheada i Slim Jim Phantom iz čuvenog benda Stray Cats.  Od pre nekoliko godina Đorđe je član i najpopularnije psychobilly grupe Tiger Army, sa kojom je nastupao širom sveta. Naša publika ga uglavnom poznaje kao vođu grupa Atomic Sunset i Havana Whisper.

Đorđe Stijepović je diplomirao klasični kontrabas u klasi prof. Slobodana Gerića na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Završio je jazz odsek u muzičkoj školi Stanković u klasi Miše Blama. Kao svoje mentore ističe i Vojina Draškocija i Zvonka Skerla.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :