KONTAKT: Prva konferencija posvećena muzici, festivalima i turizmu

Datum objave:04.03.2017

Pročitano:5319 puta

Datum održavanja: 23.03.2017 - 24.03.2017

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Cetinjska 15

Prva regionalna konferencija KONTAKT, posvećena muzici, festivalima i turizmu, biće održana 23. i 24. marta u prostorima Marsh Open Space, Elektropionir i Zaokret u Cetinjskoj 15. 

 

KONTAKT 2017

 

Prva konferencija KONTAKT proizišla je iz potrebe umrežavanja organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti. Proizišla je iz potrebe stvaranja jasne infrastrukture u muzičkom biznisu i brisanja kulturnih granica u regionu, jer su muzički festivali glavni turistički adut balkanskih zemalja, a muzički turizam postaje sve popularniji u Evropi i svetu.

Učešće u KONTAKTU uzeli su predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore, koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetno plodno tlo za razvoj muzičke industrije. Među njima su Exit, Love Fest, Demo fest, Indigo, Ment, Mikser festival, Arsenal, Nišville, Supernatural, Dev9t, Southern Soul, Musicology, ŽednoUho / SuperUho, Outlook, Bedem fest, OK fest, Sea Rock i mnogi drugi vodeći regionalni turističko-festivalski brendovi.

 

Paneli, tribine i diskusije vodiće se na teme: Festivali promoteri gradova, Festivali od ideje do realizacije, Festivali kao destinacije, Savremena diskografija.
 

KONTAKT 2017


Prvi KONTAKT odigraće se 23. i 24. marta u Cetinjskoj ulici
, u centru susreta Beograđana i gostiju prestonice, na tri lokacije: u Marsh Open Spaceu održaće se paneli i diskusije, a neformalno druženje i prateći muzički program dešavaće se u Elektropioniru i Zaokretu.

Udruženja, klubovi, turističke organizacije i festivali će se predstaviti i na jedinstvenom kulturnoumetničko/turističkom marketu koji će biti otvoren oba konferencijska dana u Elektropioniru. Još uvek je otvoren poziv za sve zainteresovane izlagače da se prijave na kontakt@kontakt.org.rs


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :