Konkurs za volontiranje na Nišvilu otvoren do 11. Jula

Datum objave:19.06.2014

Pročitano:3895 puta

Kao i prethodnih godina, interesovanje za ovogodišnji konkurs za volontere Nišvil džez festivala, koji je otvoren do 11. Jula - je veliko, a svakodnevno pristiže na desetine volonterskih prijava iz zemlje i inostranstva.

 


Nišvil će ove godine angažovati 350 volontera, a s obzirom na dosadašnji broj prijavljenih kao i na dinamiku prijavljivanja, očekuje se da će za jednu volontersku akreditaciju konkurisati više od 2 kandidata. Nišville jazz festival motiviše volontere iz zemlje i inostranstva da se prijave i uzmu učešče u volonterskom programu koji predstavlja visok nivo kulturne edukacije, priliku za učenje i druženje.

Festival poslednjih godina razvija društveno odgovornu ulogu u edukaciji mladih. Ove godine uspostavljeno je partnerstvo i sa Kancelarijom za saradnju sa dijasporom, te je mladima iz dijaspore upućen i poseban poziva, a za sve one koji budu u volonterskoj ekipi - Nišville obezbeđuje kompletan boravak u Nišu.

 


Volonteri će biti raspoređeni u 12 sektora (pomoćnik vođe tima, domaćin publike, domaćin muzičara, domaćin zvanica – bubamara, protokol – pčela, marketing, pres, tehnička podrška, logistika, ketering služba, radionica, obezbeđenje – redarska služba).

Sve informacije o konkursu i načinu prijavljivanja dostupne su preko sledećeg linka.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :