Koncertna promocija live albuma "EXIT 2017" Obojenog Programa


Datum objave:18.12.2017

Pročitano:1012 puta

Datum održavanja: 23.12.2017

Subota, 23. decembar, Dom omladine BeogradaObojeni Program će ovog meseca objaviti svoj dugoočekivani live album. Vinilno izdanje (Odličan Hrčak - Srbija, Dallas Records - Slovenija i Hrvatska) zove se "Exit 2017"​ i na njemu će se naći spektakularan nastup koji je kultni novosadski bend priredio na glavnoj bini EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi u julu ove godine.

 

 Koncertna promocija albuma Obojenog Programa biće održana u sali Amerikana Doma omladine Beograd u subotu, 23. decembra.

 


U poslednjih nekoliko godina beogradska publika je Obojeni Program bila u prilici da vidi u intimnim klupskim okruženjima, a budući da je povod za prednovogodišnji nastup vrlo značajan i da se radi o promociji live izdanja "EXIT 2017", Kebra je sa ekipom odlučio da se preseli u veću salu, a sa druge strane i dovoljno intimnu, u salu Amerikana Doma omladine Beograda!


U subotu, 23. decembra, njihovi gosti biće mladi beogradski sastav Vizelj. U Hrvatskoj kažu da ih tri reči najbolje opisuju: ,,Nabrijano, besno, električno", da ,,pokazuju kako se praši dobar rock and roll", a Nikola Vranjković je za njih rekao da ,,imaju nešto što su imali i Šarlo Akrobata i rana Azra".


Jasno je da će 23. decembra Dom omladine Beograda biti u znaku beskompromisnog rokenrola! 


Ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 800 dinara (do 22. decembra) i 1.000 dinara (na dan koncerta). Prodajna mesta:  Eventim Serbia,  DD Tickets i kafe Sikarica.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :