Koncert Sare Renar u Dorćol Platzu

Datum objave:19.09.2017

Pročitano:1676 puta

Datum održavanja: 20.09.2017

Lokacija: Dorćol Platz, Beograd

Dorćol Platz  / 20. septembar 2017.  / 21h
 
Mlada zagrebačka kantautorka Sara Renar nastupiće u sredu, 20. septembra u Dorćol Platz-u Dobračina 59b, sa početkom u 21h. Sara Renar dolazi u Beograd nakon godinu i po dana u sklopu promocije svog trećeg albuma «Tišina» i turneje koja obuhvata više od 60 gradova u regionu i Europi. Sara je višestruko nagrađivana umetnica koja je za svoj rad osvojila najpoznatiju hrvatsku muzičku nagradu Porin, ali i glavnu nagradu stručnog žirija na festivalima Poezika i Kantfest u Beogradu. Poslednje u nizu priznanje dobila je pre mesec dana kada je isti album nominovan za IMPALA evropski album godine.

 

Sara Renar


U poslednje tri godine Sara je održala oko 250 koncertnih nastupa širom regiona, a najupečatljiviji su bili nastup na Exit festivalu, gde je otvorila program Main stagea kao predgrupa poznate muzičke grupe Manu Chao, kao i nastup na ovogodišnjem izdanju Lake Festa u Nikšiću.


Ovaj koncert će da se održi u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva «Hrvatski kulturni centar – Beograd».

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1876723045976629/

 

Sara Renar,  DorcolPlatz


O DORĆOL PLATZ-U: Dorćol Platz je multifunkcionalni prostor u Beogradu, u Dobračinoj 59b. Nalazi se u prostoru restauiranog hangara starog preduzeća „Minel-transport“, zajedno sa dvorištem zahvata površinu oko 1600 kvm. Obnovljen je sa osnovnim ciljem da zadrži industrijsko nasleđe Donjeg Dorćola i udahne mu novi život otvorenom kapijom za kreativne ljude.
Kroz organizaciju izložbi, umetničkih radionica, pozorišnih predstava, koncerata, žurki domaćih i inostranih DJ-eva i neformalnih druženja, Dorćol Platz nastoji da prezentuje, prati i utiče na tok inovativne kreativne produkcije, ali i da postavlja pitanja i daje odgovore na aktuelni diskurs u umetnosti i kulturi, društvu i javnom životu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :