Barutana klub Beograd

Koncert Nikole Vranjkovića

Datum objave:05.12.2014

Pročitano:4159 puta

Datum održavanja: 28.12.2014

Lokacija: Dom Omladine Beograda

U nedelju, 28. decembra u 21h, Nikola Vranjković će sa svojim bendom održati veliki beogradski koncert u Domu omladine Beograda (Velika sala) na kome će izvesti veliki broj pesama iz Block Out perioda kao i pesma sa njegovih solo albuma Za ovde ili za poneti i najnovijeg CD-a Bremeplov koji je pre dva meseca i zvanično objavljen za izdavačku kuću Multimedia music.

 

 

Koncert u Domu omladine biće rekapitulacija ovogodišnje serije koncerata na letnjim festivalima kao i klupskih nastupa.

 

Mini album čine četiri pesme: „Ispod tvoga oka“ u kojoj gostuje pijanistkinja Danica Borisavljević, „Nagrada za strah“ u kojoj Octave mandolu svira Dejan Lalić iz grupe Orthodox Celts, zatim „Plovni put“ snimljen u saradnji sa Mikijem Ristićem iz grupe Darkwood Dub i „Bremeplov“, numera na kojoj su gostovali gitaristi Goribora, Željko Ljubić i Miroslav Užarević.

 

Uz EP-ja, Nikola Vranjković je objavio i zbirku pesama sa istim nazivom - „Bremeplov“. Posetioci koncerta u nedelju, do svog primerka knjige moći će da dođu po promotivnim cenama.

 

Pre koncerta u Beogradu, Nikolu Vranjkovića možete čuti 6. decembra u klubu KB u Požarevcu, 12. decembra u klubu Feedback (poluakustični koncert) i 13. decembra u Domu omladine Kragujevac (poluakustični koncert).

 

Karte za koncert (sedenje i numerisana mesta) će biti puštene danas, 5. decembra putem servisa Eventim, kafeu Šikarica, kao i u prodavnici FELIX Shop (TC Sremska).

 

Cena ulaznica: promotivna cena od 700 dinara (100 kom) samo u kafeu Šikarica i Felix Shop-u. Pretprodaja od 800 dinara (parter) i 1000 dinara (balkon), na dan koncerta 1000 (parter) i 1200 (balkon) na svim navedenim mestima.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :