Koncert neukrotive rep ratnice Sajsi MC pod otvorenim nebom

Datum objave:14.06.2017

Pročitano:9003 puta

Datum održavanja: 16.06.2017

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

Spremite se, Sajsi MC se vraća u KPTM da održi koncert pod otvorenim nebom i da svojevrsnu rep lekciju! Sajsi MC, jedna od najpopularnijih rep izvođača na našim prostorima održaće koncert u bašti kluba KPTM u petak 16. juna od 18 časova. Nakon koncerta sledi i specijalni dancehall party koji organizuje Couple up ekipa, a svi gosti su dobrodošli da nam se pridruže u plesu na danceflooru cele noći!


DJ podršku na koncertu Sajsi MC pružiće kao i uvek, stalni član, party znalac i jedan od omiljenih izvođača KPTM-a DJ BKO koji će se pobrinuti da cela priča dobije upravo onako fantastičan efekat koji se i očekuje na ovakvom nastupu.

 


Najopasnija poštena žena i siromašna kučka, vizionarka, filozofkinja i apstraktna umetnica neukrotivog duha, Sajsi MC suvereno vlada domaćom hip-hop scenom više od dekade, a njene rime dobro su poznate kako u andregraund, tako sve češće i u mejnstrim krugovima.Reputaciju „Pokvarenice” zaslužila je svojim stavovima koje iznosi provokativno kroz tekstove svojih pesama, poigravajući se sa metaforom na karakterisičan način. Granice prezire, na kreativne ekeperimente je uvek spremna pa tako ne iznenađuju i različite kombinacije saradnji sa poznatim ličnostima. Na svojim nastupima pravi surovu atmosferu za koju su, pored nje, zaslužni i Tijana Rasic i DJ BKO sa kojima redovno nastupa.

 


Sajsi će pored brojnih hitova izvesti i sjajno prihvaćen singl „Clap Clap", obojen potpuno novim zvukom, ali i novu pesmu „Znam šta ste hteli" koja donosi pregršt zanimljivih rima i igre reči kao i zavodljiv bit. "Znam šta ste hteli" je treći singl sa albuma "Rad, rad i samo bleja" koji će biti zaokružen tokom 2017 redovnim objavljivanjem singlova.

Zbog velikog interesovanja molimo posetioce da dođu pola sata pre početka koncerta kako bi na vreme obezbedili karte koje će se prodavati na ulazu u klub.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :