Klub Barutana Beograd

Koncert na otvorenom: Prti Bee Gee u KPTM-u

Datum objave:22.06.2016

Pročitano:5276 puta

Datum održavanja: 24.06.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Autentični, andregraund, sirovi i brutalno dobri, Prti Bee Gee održaće koncert u bašti beogradskog kluba KPTM u ulici Žorža Klemansoa 22, u petak, 24. juna od 23 časa.

 

Prti Bee Gee

Prti Bee Gee


Prvi od pet albuma, ova kultna rep formacija objavila je davne 2003. i to pod nazivom „Grejtest hits”. Ovaj album definitivno je postavio standarde kada je u pitanju andergraund rep, a domaću scenu podigao je na jedan sasvim drugi nivo. Veoma brzo osvojio je milionski auditorijum i dobio simpatije širom Balkana.


 

U vreme kada su Eufrat, Mikri i Moskri započeli svoju avanturu nije bilo društvenih mreža ni YouTubea, a većina televizijskih i radio stanica nije htela da promoviše njihovu muziku.


Prti Bee Gee ipak nije stao. Čak ni nakon odlaska Moskrija, možda i najboljeg em-sija na ovim prostorima. Mikri i Eufrat nastavili su da guraju ovu priču. Još uvek traju i nemaju nameru da zakoče.Ove godine objavili su peti studijski album pod nazivom „Petarda” na kom su predstavili čak 18 novih pesama. Ista tema, bolji bitovi i još bolje rime.  Ako niste stigli da odete na promociju „Petarde” pozivamo vas na najluđu rep žurku u ovoj godini, koncert na otvorenom koji ne bi trebalo da propustite.


Ulaznice će biti u prodaji na ulazu u klub, a više o ovom događaju možete pročitati na Fejsbuk eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :