Koncert Monah, Black Idol, Ubili su Batlera u Kulturnom centru GRAD!

Datum objave:19.09.2022

Pročitano:569 puta

Datum održavanja: 24.09.2022

Lokacija: Beograd

Monah, Black Idol i Ubili su Batlera nastupaju u Kulturnom centru Grad u subotu, 24. septembra od 20h.

 MONAH
Šestočlani bend Monah nastao je krajem 2020. godine. Žanrovski eksperimenišu svojom muzikom, iako inspiracija dolazi iz progresivnog roka, poručuju da traže drugačiji i svežiji zvuk koji će pružiti slušaocima. Za sada su izbacili dva singla sa njihovog albuma prvenca, koji je tematski i muzički konceptualan i koji će svetlost dana ugledati ove jeseni . Nastupali su na brojnim festivalima i koncertima širom zemlje kao i na dva takmičenja od kojih su na Kragujevačkom „Rock It’“ festivalu osvojili 1. mesto, a na Zaječarskoj gitarijadi proglašeni su kao pobednici po izboru publike.

BLACK IDOL
Black Idol čine trojica braće Aleksa (bubanj/glavni vokal), Andreja (gitara/prateći vokal) i Nikola Matić (bas) zajedno sa Urošem Savićem Kainom (gitara). Nakon zajedničkog sviranja u različitim bendovima još od osnovne škole u rodnom Kruševcu, pa do danas u Beogradu, odlučuju da osnuju bend preko koga će kanalisati svoju ljubav prema raznovrsnim muzičkim žanrovima, u prvom redu progresivnom roku i metalu. U svoje uticaje ubrajaju Porcupine Tree, Tool, Leprous, Opeth, A Perfect Circle, Tesseract, ali i mnoge druge bendove i izvođače van žanrova kojim ovi bendovi pripadaju. Bend planira objavljivanje prvog singla u oktobru koji su snimali u Down There Studios sa producentom Urošem Milkićem, dok su za miksovanje i mastering singla bili zaduženi Linus Corneliusson i Tony Lindgren, producenti Fascination Street Studios koji su radili sa velikim brojem bendova koje Black Idol navodi kao svoje uticaje.

Ubili su Batlera
Novobeogradsko-kosjerski Post-hardcore kvartet ( ̄▽ ̄)
Ubili su batlera u današnjem sastavu nastao je prošlog proleća u studiju High Voltage ali se družimo i sviramo zajedno već godinama. Članovi benda su Maći na bubnjevima, Relja na basu, Dami i Lucho na gitarama i vokalima. Uticaji su nam svakakvi ali najviše se ložimo na post-hardcore, emo i slične gluposti.
#batler

FACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :