Devet 2020

Koncert Marka Louisa u klubu Soul Society

Datum objave:12.04.2016

Pročitano:4048 puta

Datum održavanja: 22.04.2016

By:Tamara Marković

Lokacija: Klub Soul Society

Kantautor Marko Stojanović Louis održaće koncert sa svojim bendom u klubu "Soul Society" u petak 22. aprila. Nastupom u zgradi Bitef teatra, koji će početi u 22 časa, ovaj višestruko talentovani autor, čija se muzika može opisati kao fuzija soula, r'n'b-a, popa, orijentalnog i balkanskog zvuka, nastavlja promociju aktuelnog albuma "Shine on me".

 

Marko Louis / foto: Marija Piroški

Marko Louis / foto: Marija Piroški

 

- Veoma mi je drago da konačno opet nastupam u poznatom prostoru sa dugogodišnjom tradicijom dobrih koncerata i vrhunskih svirki. Nekad je to bio klub Bitef, a sada je tu „Soul Society“. Odlučio sam se za ovaj prostor zbog intimne atmosfere, kako bih se bolje povezao sa publikom.  Publika može da očekuje muziku sa mog prvog solističkog albuma „Shine on me“, par interesantnih obradica, a možda i neku novu stvar. Jedva čekam da se povežemo! - poručuje Marko.


Zvuk aktuelnog albuma, koji ima 15 pesama i u celini je napisan na engleskom jeziku, čini kombinacija različitih iskustava, boja i uticaja iz autorovog života. Numera „Shine on me” otvara istoimeni album, a svojim nazivom i haštagom koji je popularan na društvenim mrežama poručuje da se okrenemo pozitivnim stvarima i prepoznamo tu svetlu tačku u našem životu. Posebnu emotivnu notu nosi pesma „I saw you smile” posvećena njegovom ocu legendarnom pevaču narodne muzike Ljubiši Stojanoviću Luisu. Epitet koketnog teksta i zavodljivih tonova nosi numera „Funk you” rađena u saradnji sa Manivi. 

 

 

Pesma „Funky chicken” je druga numera sa albuma koja je dobila svoju ekranizaciju, a svojim veselim ritmovima i spektrom boja ništa manje nego naslovna numera poziva na pozitivno razmišljanje. Album zatvara pesma „Spellbound”.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :