Koncert "Klavirsko nebo uživo" 15. marta u CK "Vlada Divljan"

Datum objave:11.03.2019

Pročitano:537 puta

Datum održavanja: 15.03.2019

Lokacija: Beograd

Prvi konkurs "Klavirsko nebo" koji su zajedničkim snagama organizovali Pop Depresija i Kišobran uz podršku LP Dua završio se krajem septembra prošle godine objavljivanjem kompilacije na kojoj je predstavljeno 17 kompozicija napisanih za klavir autora iz Srbije. Sada vas zovemo na promotivni koncert! 

 

Klavirsko nebo


Klavirsko nebo UŽIVO zakazano je za petak 15. marta u 20h u Centru za kulturu “Vlada Divljan” (Mitropolita Petra 8). Ulaz je besplatan uz pozivnice koje mogu da se preuzmu u Zaokretu i Beopolisu (broj pozivnica limitiran je na 2 po osobi). Pozivnice možete da dobijete i ako slušate RadioAparat svakog dana od 10 do 14h. Takođe, na koncertu će moći da se kupi CD "Klavirsko nebo" po promo ceni.

Na koncertu će nastupiti: Pavle Popov, Milica Predolac, Andrej Negić, Milica Tegeltija i Luka Ignjatović i Petar Stevanović/Ljubičice.

******************* 

Šta je KLAVIRSKO NEBO? Inspirisani muzikom koju stvaraju ili interpretiraju Nils Fram, Maks Rihter, Hauška, Olafur Arnalds, Lubomir Melnik, Jan Tirsen, Piter Broderik, Majkl Prajs, LP Duo, Branka Parlić, Tim Heker, Ilja Bešelvi… i pod velikom uticajem nasleđa Filipa Glasa i Erika Satija, pokrenuli smo akciju koja je imala za cilj da na površinu izvuče srpske kompozitore za solo klavir i pijaniste da predstave svoju muziku, impovizacije, kolaže i osećanja.
vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :