KONCERT GRUPE BESNE GLISTE: Promocija novog albuma "MEHANIZAM"

Datum objave:16.02.2019

Pročitano:1902 puta

Datum održavanja: 22.02.2019

Lokacija: Beograd

U petak, 22. februara 2019. godine sa početkom u 21 čas, u klubu "Doma Omladine", održaće se promocija novog albuma benda "Besne gliste" po imenu "Mehanizam" koji je izdat za "Metropolis".

 

Besne gliste

Sviraće se sve stvari sa novog pomentog albuma, kao i omiljene pesme sa prethodnog. Kuriozitet koncerta su specijalni gosti među kojima su Jozman [Mašta Bašta], Kojot, Vida [Dingospo Dali] i drugi), a tu je i merch za prodaju.

Biografija benda:

"Besne Gliste" su crossover bend iz Beograda koji je nastao u februaru 2010. godine. Muzika se bazira na rege i hip-hop zvuku,sa primesama punka, HC i metal gitara, kao i monumentalnim duvačkim deonicama, skakutavim Ska ritmovima, ambijentalnima Dub deonicama koje ova osmočlana družina sa zadovoljstvom deli sa publikom. Prvo oficijelno izdanje "Besne gliste" su imali na kompilaciji sastavljenoj od bendova koji vežbaju u zgradi BIGZ-a, a koja nosi naslov "BIGZ komplikacija". Tu su se pojavili sa pesmom "Armija piona" u produkciji studija P3 kod producenta Ivana Petrovića.
U novembru 2015. godine objavili su prvi album pod nazivom "ZugZwang". Snimljen je u studiju 3x2 u Pančevu kod producenta Stefana Gaćeše. Već naredne godine objavili su spotove za pesme "Pobednik" i "Propaganda!".
Početkom ove godine izašao je spot za pesmu "Ja znam da si tu" kao najava za "Mehanizam" koji se bavi društvenim pitanjima i ulogom pojedinca u društvu, kao i njegovim unutrašnjim borbama i emocijama. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :