Koncert BJESOVA u Gun clubu: Ko živ, ko mrtav!

Datum objave:02.11.2015

Pročitano:5070 puta

Datum održavanja: 06.11.2015

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Gun Club, Beograd

U petak, 6. novembra, BJESOVI će nastupiti u Gun Clubu i u intimnoj atmosferi možda i najrokerskijeg kluba u gradu, održati koncert posebno za ovu priliku nazvan ,,Ko živ, ko mrtav!".

,,To je zapravo skraćen naziv šoua koji pripremamo - ,,Trosatni ritual Bjesova u Gun Clubu, pa ko živ, ko mrtav" je puno ime predstojećegh koncerta", kazao je Zoran Marinković - Marinko pred nastup u Miloša Pocerca 10, otkrivajući tom rečenicom i šta Bjesovi pripremaju.

 

Koncert BJESOVA u Gun clubu: Ko živ, ko mrtav! | Beograd 2015

Posle osam albuma i četvrt veka postojanja, Bjesovi će 6. novembra u Gun Clubu izvesti trosatni repertoar koji će se sastojati od većine do sada snimljenih pesama.

Bjesovi su do sada više puta nastupali u Gun Clubu, a ko je ranije posećivao njihove koncerte, odlično zna da od ovog benda iz Gornjeg Milanovca možemo da očekujemo sve, samo ne očekivano! Ako i ima onih koji do sada nisu gledali Bjesove uživo, petak u Gun Clubu je prilika da se uvere u sve specifičnosti ovog benda, kroz presek njihove dosadašnje karijere.

Ulaznice su dostupne po pretprodajnoj ceni od 500 dinara na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :