Barutana klub Beograd

Koncert beogradskog benda Went u klubu GUN

Datum objave:07.11.2015

Pročitano:4650 puta

Datum održavanja: 13.11.2015

Lokacija: Gun Club, Beograd

Beogradski bend Went održaće koncert u petak, 13. novembra od 21 čas u klubu „Gаn“ (Miloša Pocerca 10). Bend je protekle nedelje objavio spot za novi singl „Westbound Lane“, dostupan na zvaničnom Went Jutjub kanalu.

 

 

 

Nakon nekoliko EP izdanja, ovim spotom najavljuju izlazak svog prvog albuma „The Great Escape“, koji se očekuje početkom 2016. godine.

 

Koncert beogradskog benda Went u klubu GUB | Beograd 2015


Went će na koncertu premijerno izvesti nekoliko pesama sa predstojećeg izdanja, kao i publici dobro poznat repertoar. Podršku Wentu pružiće beogradski bend In Absentias, koji ovih dana promoviše najnovije izdanje „Far Out“.

Karte za će biti dostupne na ulazu, po ceni od 300 dinara. Za dobru atmosferu pobrinuće se i KUD Sestre, koje pripremaju poseban DJ set za ovu priliku.

Went postoji od 2005. godine, a u svojoj muzici, polazeći od tradicije američkog folka, meša uticaje alternativnih žanrova sa estetikom akustičnog zvuka. Went su: Dušan Filimonović (vokal, gitara), Stefan Pejatović (bubanj), Goran Štrbo (gitara, perkusije, klavijature) i Sara Tomić (bas).

https://www.facebook.com/band.went


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :