Koncert benda Piknik i njegove frakcije Horror Piknik

Datum objave:18.02.2015

Pročitano:4152 puta

Datum održavanja: 14.03.2015

Lokacija: Klub Quarter, Novi Sad

PIKNIK I HORROR PIKNIK U QUARTERU DUPLIM POVODOM!

U subotu 14.03. u klubu Quarter (Bulevar Despota Stefana 5) održaće se koncert benda Piknik i njegove frakcije Horror Piknik. Tim koncertom obeležiće se 20 godina od kada je Gos`n Bandar započeo studijski rad pod imenom Piknik. Na ovom koncertu će bend promovisati i svoj novi album „Radnički savet“ koji je i dalje dostupan za besplatno preuzimanje na internetu.


Koncert benda Piknik i njegove frakcije Horror Piknik | Klub Quarter | Novi Sad | 2015

Jednu od najoriginalnijih pojava na domaćoj sceni predvodi svojevrsni genijalac svima poznat kao Gosn' Bandar. Pomenuti je još davne 1995. godine započeo ovo svoje muzičko putovanje eksperimentišući u svom studiju. Sve do 2006. godine nastali su mnogi neobjavljeni albumi kao rezultat njegovog rada u prostorijama Piknik Studija. Tokom tih godina pojavilo se mnogo ljubitelja i poštovalaca Piknikovih pesama kao i učestala emitovanja na različitim radio stanicama, pa Piknik dobija ozbiljnu ponudu za svoje prvo zvanično izdanje. Godine 2007. na underground sceni pojavio se album "Miš, Puž i Ker" u izdanju SKCNS i pokrenuo zahteve publike za koncertnu aktivnost benda. Gos'n Bandar potom oformljava prvu postavu benda Piknik i postaje koncertno aktivan. Od tada pa do danas nastale su mnoge pesme u izvedbi celokupnog benda.
Drugi zvanični album "Dembelan" objavljen je 2008. godine. Uporedo sa Piknikom nastaje i frakcija benda Horror Piknik koji isključivo obrađuje audio-video temu oldschool thrash metala. Horror Piknik svojom iskrenom i zabavnom interpretacijom davno zaboravljenog stila osvaja mnogobrojnu metal publiku. Danas na svojim nastupima uživo Piknik i Horror Piknik su jedna ekipa u svoj svojoj raznolikosti muzičkih stilova i šarolikosti scenskog nastupa. Animiraju publiku koja voli sve od " hard-core, punk, pop-rock, thrash metal, electro industrial, social comedy". Ovaj bend se nikada ne može svrstati ni u jedan stil jer obrađuje podjednako sve žanrove, iako je u poslednje vreme tendencija naginjanja ka "tvrđem" gitarskom zvuku očigledna.


Novi album Piknika “Radnički savet” koji sadrži već puno hitova poznatoj široj publici po video spotovima koji su ranije objavljeni ( kao što su "Bojkot", "Na crno", "Mrš na radno mesto") možete i dalje besplatno preuzeti ovde:
http://nocturnemagazine.net/download/80/piknik-radnicki-savet .

 

Pre Piknika i Horror Piknika nastupiće bendovi New Mythology i Kontra Evolucija. Koncert počinje u 22h, a klub će već od 21,00 biti otvoren za posetioce. Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 400 dinara ćete moći kupiti od četvrtka 26.02. u prodavnici Mungos (Zmaj Jovina 2, u pasažu). Broj karata je ograničen.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :