Barutana klub Beograd

Koncert benda NIČIM IZAZVAN u Novom Sadu!

Datum objave:30.03.2015

Pročitano:6751 puta

Datum održavanja: 04.04.2015

Lokacija: KC Utopia, Novi Sad

Kulturni centar Utopia iz Novog Sada s ponosom obaveštava da će se u subotu, 4. aprila održati koncert benda Ničim izazvan.

 

Koncert benda NIČIM IZAZVAN u Novom Sadu! | KC Utopia | 2015

 

Ničim izazvan je sastav koji je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka. Kombinacijom sa akustičnim instrumenatima doprinosi se stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka.


,,Ničim izazvan nije nešto što bi se nazvalo projektom. Naš album je plod najiskrenije, moglo bi se reći i dečje želje za stvaranjem muzike.’Ničim izazvan’ je trenutak kada otvaramo oči i shvatamo da smo u snu" tvrde članovi benda, a publika širom Srbije i regiona je tu iskrenost i te kako prepoznala.

Prvi studijski album pod nazivom “O tebi” besplatno se može preslušati na ovom linku.

 

Koncert benda NIČIM IZAZVAN u Novom Sadu! | KC Utopia | 2015

Članove benda čine Bojan Gluvajić (vokal,gitara), Boris Bakalov (vokal), Mane Gluvajić (bas), Igor Martinko (violina,truba,harmonika), Borislav Kuga (klavijatura), Nemanja Vujović (akustična gitara), Dragana Ilić (prateći vokal), Marko Leđenac (bubnjevi),Nikola Petrović(trombon).


Karte se mogu nabaviti u kafe-galeriji KC Utopia, Miletićeva 43, u pretprodaji po ceni od 500 dinara, i na dan koncerta po ceni od 600 dinara. Koncert počinje u 22 sata, a broj karata je ograničen.


Link događaja: https://www.facebook.com/events/1654994541395180/
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :