KONCEPT 45.0: Mesto koje objedinjuje modu, dizajn i umestnot!

Datum objave:30.06.2015

Pročitano:4916 puta

Lokacija: Beograd

Koncept 45.0 nastao je sa idejom da Beogradu približi dizajn kao neprikosnovenu vrednost, dizajn kao način života i dizajn kao komadić raja koji nam ulepšava dan.

 

Are you, you?

 

Zamislimo da je Koncept 45.0 ljudsko biće. Pretpostavimo da je to žena od trideset godina, strastveno zaljubljena u dizajn. Radi kao kreativni direktor kul urbane galerije savremene umetnosti i živi u prostoru koji nije preveliki, ali joj pruža sve što je potrebno. Osnova enterijera njenog stana vrlo je pročišćena i minimalistička, te ima prostora za najrazličitije detalje od kojih svaki priča svoju autentičnu priču. Svaki detalj koji ona bira neizostavni je sastojak vizuelne harmonije koja joj pruža svakodnevno maleno zadovoljstvo i uživanje. Užitak u dizajnu sastavni je deo njenog života koji se gotovo neprimetno pojavljuje poput soundtracka koji daje identitet njenom životnom filmu. Ona je fan smislenih kulturnih dešavanja, fan je malih gradskih žurki koje se spontano pretvaraju u nezaboravne velike događaje, kolekcionar je retkih gramofonskih ploča i nesumnjivo je zaljubljenik u modne inovacije. Sve ove stvari ona bezrezervno voli jer kroz njih oblikuje i prepoznaje sopstveno ja.

 

KONCEPT 45.0: Mesto koje objedinjuje modu, dizajn i umestnot!


Magic rush and simple touch


Koncept 45.0 ne voli preterano komplikovane stvari. Situacija je vrlo jednostavna, misija je vrlo jasna: želimo da postanemo centralna tačka dizajnerskog tornada, želimo da na jednom mestu okupimo pažljivo selektovane brendove čiji prioritet je inovativan, moderan, vrcav, zabavan, magičan a jednostavan, glamurozan a pankerski, popularan a pobunjenički- dizajn.
U Koncept 45.0 radnji uvek ima prostora za diskusiju o dizajnu, za priče o idejama, za pitanja o brendovima. Naš tim zna da odabir dizajna kom ćemo dozvoliti da postane deo našeg života nije stvar o kojoj se odlučuje pet minuta i zato će vam rado izaći u susret prilikom odluke, pomoći da odaberete najbolje, ponuditi vam okrepljenje da na tenane o tom odabiru promislite.


Među komadima koji su u ponudi u ovoj radnji pronaći ćete originalne moderne stvari za kuću sa potpisom brendova AKLH, Baci, BoConcept, Cable and Cotton, Casamania, Dandy Nomad, Miho, Vondom, zatim nesvakidašnji aksesoar brendova 10 fingers, Jump from Paper, Nooka Nuuna, Dzimitry Samal Sunglasses, Spitfire Sunglasses, Thomas.V, Nach Jewelry, Handmade by I&N, Harem Royal, Bone Collection Gadgets i najzad, modne komade za one sa osvešćenim, jedinstvenim stilom: Aloha From Deer, easy2dress, Candy Girls, kao i capsule kolekcije kreirane ekskluzivno samo za Koncept 45.0 beogradskih dizajnerskih brendova Iva Stefanovic + Koncept 45, Oscar Hofman, Iva Bošković za Koncept 45. Svaki od ovih brendova zaslužio je našu pažnju zahvaljujući neobičnoj i nesvakidašnjoj priči koja stoji iza njega i zahvaljujući jedinstvenom pristupu fenomenu dizajna.

 

KONCEPT 45.0: Mesto koje objedinjuje modu, dizajn i umestnot!

Divlje dete lepo igra


U DNK Koncept 45.0 radnje utkana je potreba da se stalno i iznova menja, nadograđuje, traga za inovacijama, prerasta u nešto još bolje. Ovog leta zato, Koncept 45.0 u fokus stavlja sasvim novi segment u svojoj ponudi- ultimativnu selekciju gramofonskih ploča na kojoj bi svaki DJ pozavideo. Najbolje ploče u gradu od ovog leta spavaju u Konceptu 45.0- i čekaju da ih vaš gramofon probudi! Dance all night, sleep all day!


Capsule kolekcije


U želji da Beograd učini još bližim savremenom kosmopolitskom duhu u kome luksuz doživljava metamorfozu i poprima sasvim nove vrednosti, Koncept 45.0 udružio se sa nekim od vrhunskih dizajnera beogradske modne scene, kako bi zajedno kreirali ekskluzivne capsule kolekcije koje se mogu kupiti samo u Konceptu 45.0.


Oscar Hofman ekskluzivna capsule kolekcija nudi sofisticiranost u kombinaciji sa kožnim pantalonama. Kolekcijom dominiraju pastelne boje, slobodne forme, ali i ženstvene linije. Akcenat je na kožnim mini suknjama sa brižno odrađenim krojevima i blagim A formama, kao i na retro svilenim romantičnim bluzama.

 

KONCEPT 45.0: Mesto koje objedinjuje modu, dizajn i umestnot!


Iva Stefanović ekskluzivna capsule kolekcija, osnovu pronalazi u kožnim jaknama inspirisanim kultnim londonskim street style punkom. Uzimajući klabing kao lajtmotiv, ova kolekcija vas poziva da svoj snažan i jasan stav iskažete glasno, da ne krijete svoje samopouzdanje, te da svojim body language-om udahnete ovim komadima neponovljivi, individualni život. Svaka jakna je malo umetničko delo i na svakoj se pažljivo ručno radilo po nekoliko nedelja. Crna i zlatna su osnovne boje, a detalji su u beloj, plavoj, crvenoj i zelenoj i predstavljaju samo neki od hrabrih koraka koje ćete načiniti hodajući svetlijom stranom ulice.

KONCEPT 45.0

Kralja Petra 45


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :