Koncept 45 - Raj originalnog aksesoara!

Datum objave:15.06.2017

Pročitano:3670 puta

By:Barbara Garčević

Lokacija: Koncept 45

Sigurni smo da ste već magistrirali savete modnih časopisa da outfit uzdignete na viši nivo stila uz pomoć moćnog aksesoara. Ali da li umete da pronađete i odaberete baš one komade koji će se uklopiti uz vašu odeću? Aksesoari verovatno više govore o našoj modnoj i stilskoj osvešćenosti nego sama odeća. Upravo zato, Koncept 45 sa posebnom pažnjom i promišljenošću bira brendove aksesoara koji nude prave vrednosti: definisanu individualnost, kvalitet, modernost, istrajnost.

 

 

Zamislimo da ste obukli kul farmerke i belu majicu. Čime ćete ih začiniti i u kom pravcu ćete zaokružiti vaš modni statement? Ako želite da izdominira streetsmart poruka Koncept 45 preporučuje da probate mega kul šešire francuskog brenda SuperDuper Hats ili pak beogradskog MM Couture. Spektakularno šik okviri sunčanih naočara od brendova Spitfire i Grey Ant bez sumnje će dodatno doprineti kul faktoru ovog streetsmart izgleda. Ukoliko look želite da povučete u smeru smart luxury dizajna, upotpunite ga futurističkim nakitom brendova Schield i Hota Hota, stavite Sheriff & Cherry naočare i ponesite, kao Johnny Depp, opako kul Kobja torbu proizvedenu od kože Bufonidae (Google this!) žabe.

 

Koncept 45

 

Kada poželite da farmerke i belu majicu razveselite eksplozijom boja i tekstura vežite oko vrata ručno oslikanu maramu Laniakea, navucite na noge šljokičave čizmice do članka od brenda Polly Plume, pod ruku stavite ultimativnu IT torbu godine iz kolekcije brenda Sarah’s Bag, a šareni i živopisni nakit potražite među komadima brendova Jennifer Loiselle, Anton Heunis, Shourouk, Vanina... Ok, ne morate sve ovo odjednom staviti na sebe jer ćete se pretvoriti u pokretni cirkus, ali, razumeli ste šta hoćemo da kažemo, zar ne?


Mogućnosti je zaista bezbroj i ako ni sami niste sigurni u kom pravcu treba da krenete, Koncept 45 vas poziva da isprobate sve i naposletku poslušate svoje srce, jer iskrenost je najjači stil! Koncept 45 se nalazi na adresi Kralja Petra 45 i poziva vas da iskoristite discount week do kraja ove nedelje.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :