KONCEPT 45 “ABSORB” žurka za kraj uspešne godine!

Datum objave:26.12.2018

Pročitano:2516 puta

Lokacija: Beograd

Beogradska multibrend radnja Koncept 45 i ovog decembra je priredila nezaboravnu prednovogodišnju zabavu na kojoj je sa prijateljima i saradnicima proslavila uspešno završenu godinu.

 

foto: Nemanja Knežević

 

Žurka pod nazivom „Absorb“, koja je održana proteklog vikenda, još jednom je potvrdila vrednosti koje se u Konceptu 45 već više od pet godina beskompromisno neguju i slave: kvalitet, originalnost, aktuelnost, vrhunska muzika, kosmopolitski duh i dobro društvo.

 

Absorb

foto: Nemanja Knežević

 


Među brendovima koje je Beograd po prvi put upoznao zahvaljujući Konceptu 45, a koji su bili u fokusu i na samoj žurci su GCDS, Lala Berlin, Nanushka, Etre Cecile, Boy London, Les Artists, Sarah's Bag, Chiara Ferragni. Takođe, istaknuti su i sjajni domaći brendovi: Iva Stefanović x Koncept 45, Hota Hota, Hype Skin i Ruksag, kao i fantastičan nakit brendova Anton Heunis, Bijoux de Famille, Hermina Wristwear, Ek Thongprasert...

 

foto: Nemanja Knežević

 


Na žurci „Absorb“ atmosferu su najpre podigli momci i devojke iz benda Turisti koji su živom svirkom sve prisutne potsetili kako zvuči dobar rokenrol. Nakon svirke, usledio je odličan muzički miks Uroša Milovanovića, a od početka do kraja večeri uživalo se u sočnim koktelima i dražesnim zalogajima koje je osmislio i priredio deli wine bar „Cveće Zla“.

 

Bend Turisti

foto: Nemanja Knežević

 


Na tradicionalnom tročasovnom soareu u Konceptu 45 bili su Sajsi MC, Vuk Vidor, Boško Jakovljević, Marija Tarlać, Jasmina Šupeljak, MKDSL, Dejan Gvozden iz benda Kristali, Nenad Radujević, Lena Bogdanovic, Dunja Jovanovic, Katarina Batuta, Marko Ćerketa, dizajnerski duo Mates, Filip Maksimovic, Marko Milanovic, Dragan Vurdelja, Duška Jovanić, Nebojša Babić, Luke Black, Petar Janošević, Danilo Pavlovic, kao i brojni predstavnici medija, domaći dizajneri i mnogi drugi.

 

foto: Nemanja Knežević

 

Vredni tim Koncepta 45 posle predstojećih praznika odlazi na Paris Fashion Week, kako bi nam doneo nove trendove i nove brendove za 2019. godinu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :